2777
2789
عنوان

حمله پنیک

143 بازدید | 32 پست

دوستان شده با مصرف قرص همچنان حالات پنیک باهاتون همراه باشه؟؟؟ من هفته های اول مصرف قرص حالم خوب بود الان دوباره پنیکم شدت پیدا کرده 

میشه علائمتونو بهم بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار حالت استرس و اصطراب بهت دست بده سعی کن ذهنتو کنترل کنی به چیزای خوب فکر کنی من هروقت استرس بهم وارد میشه سریع خودمو اروم میکنم من عادت کردم خودمو دور کنم از شرایط بد و قرصامو هم کم کم قطع کردم بع دکتر باشه روز ب روز دپز مصرفتو میبره بالا به جایی میزسی ک کلا خوابی 

نزار حالت استرس و اصطراب بهت دست بده سعی کن ذهنتو کنترل کنی به چیزای خوب فکر کنی من هروقت استرس بهم ...

من قرصامو همون هفته ها اول ترک کردم. عوارض فوق العاده وحشتناک و غیرقابل تحمل داشتن

علایم حمله هات چیه؟ قرص اعصاب بهت دادن؟

من خیلی علائم هام شدید بودن حس مرگ ،مسخ واقعیت ،خفگی و سبکی سر ،گاهی ضربان بالا قلب و ترس و هراس شدید از خوابیدت و تنهایب 

آره فلوکستین ۱۰ داد البته خودم بهش گفتم کم عارضه ترین قرص رو بده بهم بعد آلپرازولام هم داد واسه مواقع ضروری 

من خیلی علائم هام شدید بودن حس مرگ ،مسخ واقعیت ،خفگی و سبکی سر ،گاهی ضربان بالا قلب و ترس و هراس شدی ...

واسه من چند مدل قرص داد. خیلی بد بودن. فکر نکنم علایمت از من وحشتناک تر باشه. من چندبار تا پای مرگ رفتم. فلوکستین میخوری رو دلت نمیمونه؟ من چند سال پیش میخواستم بخورم رو معدم میموند انگار پایین نمیرفت

واسه من چند مدل قرص داد. خیلی بد بودن. فکر نکنم علایمت از من وحشتناک تر باشه. من چندبار تا پای مرگ ر ...

والا من فلوکستین رو تا میخورم بدتر میشم اوایل خوب بود الان کلا برگشتم به خونه اول 

یعنی بدتر شدین با قرصا؟؟ خب چجوری الان تحمل میکنی پنیک رو ؟

نه بابا یه جوری میشدم سرم سنگین میشد حالت خوابالودگی ولی وحشتناک میشد نمیتونستم بخوابم یا بیدار بمونم. همیشه هم گرسنه بودم میترسیدم انقد چاق بشم بترکم

من قرصامو همون هفته ها اول ترک کردم. عوارض فوق العاده وحشتناک و غیرقابل تحمل داشتن

کار خوبی کردی تمرینات یوگا انجام بده هرجا که هستی با طبیعت خودتو وقف بده وقتایی ک جاهای شلوغ و پر استرسی ی موزیک بزار تو گوشت و پادکست خیلی گوش بده اصلا موزیکای کردی و رپ و غم و اینا کوش نکن فقط شاد و ملایم 

نه بابا یه جوری میشدم سرم سنگین میشد حالت خوابالودگی ولی وحشتناک میشد نمیتونستم بخوابم یا بیدار بمون ...

ببین این موضوع چاق بشم بترکم ی اقراقه برای بقیه فقط کسی ک تجربه پنیک داشته میدونه ک تو جقدر جدی مطمعن و منتظر ترکیدن واقعی بودی این وحشتناکه

یوقتایی بغض گلومو میگیره

ولی نمیتونی گریه کنی؟؟؟

انگار کل دنیا غماش رو دلته ولی دلت میخواد گریه کنی اما نمیتونی یا به سختی گریت میاد؟؟

اگه اینطوری بخاطر درده زیادی که کشیدی بدن ... آدم نمیتونه گریه کنه من اینجوری شدم چند ماه بود گریه نمیتونستم بکنم تنها راهش اینه آدمارو از ته دلت ببخشی احساساتتو تو دفتر بنویس 

قرآن بخون و بغل کن بعدش گریه کن شده به زور