بچها کسی راهی بجز جراحی برای تنگ کردن واژن سراغ داره؟و تینکه علت گشاد شدنش چیه؟من احساس میکنم گشاد شده و دارم با شوهرم به مشکل میخورم تو اینترنتم سرچ کردم نوشته رابطه جنسی متعدد من فقط با شوهرم رابطه دارم اونم از وقتی خونده تو اینترنت بمن شک داره دارم روانی میشم
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
بخدا نمیدونم خودمم موندم الان یکماهه اینجوری شده انگار پاره شده هرچی فکر میکنم هیچی ب ذهنم نمیرسه فق ...
نه واژن به مقعد ربطی نداره
برای یوبوست حتما آب زیاد مصرف کن و خاکشیر بخور
یه سری تمرینات تنگی واژن تو نت سرچ کن و انجام بده
وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .