بچها کسی راهی بجز جراحی برای تنگ کردن واژن سراغ داره؟و تینکه علت گشاد شدنش چیه؟من احساس میکنم گشاد شده و دارم با شوهرم به مشکل میخورم تو اینترنتم سرچ کردم نوشته رابطه جنسی متعدد من فقط با شوهرم رابطه دارم اونم از وقتی خونده تو اینترنت بمن شک داره دارم روانی میشم
اره چندروزه دارم میرم فایده نداشته دیشب بهم گفت ی فکری کن رابطه داشتیم ارضا نشد تعریف از خود نباشه م ...
ای وای😂 این چه حرفایی بود بهم زدین آخه!!
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین واقعا مشخصه انگار اصلا حسش نمیکنم خودش اول متوجه شد و به روم اورد و اینکه قشنگ احساس میکنم یدون ...
هیچ راهی بجز جراحی نداره
اینایی که صابون و انار معرفی میکنن چرتو پرته
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
وا مگه میشه! بعد زایمان طبیعی من شنیدم گشاد میشه وگرنه بعد رابطه متعدد امکان نداره
بخدا نمیدونم خودمم موندم الان یکماهه اینجوری شده انگار پاره شده هرچی فکر میکنم هیچی ب ذهنم نمیرسه فقط تنها چیزی ک هست من دوماهیه یبوست شدید دارم طوری که ب شدت زور میزنم و خون میاد با مدفوعم و هر بار اشک میریزم از درد ممکنه به اون ربط داشته باشه؟