2777
2789
عنوان

تنگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 124 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین واقعا مشخصه انگار اصلا حسش نمیکنم خودش اول متوجه شد و به روم اورد و اینکه قشنگ احساس میکنم یدون ...

والا چی بگم عزیزم.اگه می‌دونی داره مشکل میشه برات یه سر دکتر زنان برو ببین چی میگه

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

نوشته بود باید بشینی تو اب انار ولی علمی نیس اصلا دیدی اب انار یجوریه میریزه رو دست فکر کن بشینی توش

اره پس ولش تمرینات کگل هس برای تنگی واژن اونارو برو

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.                         
والا چی بگم عزیزم.اگه می‌دونی داره مشکل میشه برات یه سر دکتر زنان برو ببین چی میگه

بذبختی شاغلم موقعی ک میام خونه دیگه هیچ دکتری نیس ولی امروز اگر ی دکتر پیدا کنم حتما میرم خیلیم میترسم جراحی بخواد 

وا مگه میشه!  

بعد زایمان طبیعی من شنیدم گشاد میشه وگرنه بعد رابطه متعدد امکان نداره‌ 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید
اره پس ولش تمرینات کگل هس برای تنگی واژن اونارو برو

اره چندروزه دارم میرم فایده نداشته دیشب بهم گفت ی فکری کن رابطه داشتیم ارضا نشد تعریف از خود نباشه من خوشگل و خوش هیکلم ولی شوهرم اینجوری میگه به کل اعتماد بنفسمو از دست دادم تو اینه نکاه میکنم از خودم بدم میاد منم دیشب تا صبح از فکرو خیال نخوابیدم صبح بیدار شد گفت چیشد فکراتو کردی؟برای جراحی؟منم گفتم من جرا فک کنم؟تو ی فکری کن مال تو کوچیکه حالا ی ژل بری بزنی قدسو میخوای چیکار کنی اصلا رومون تو روی هم باز شد خیلی بد شد