2777
2789
عنوان

تقلبمو سر امتحان گرفتن

126 بازدید | 12 پست

من سر امتحان خیلی استرس میگیرم کلا و بخاطر همینم نوشته بودم و گذاشتم زیر مانتوم و نشستم ولی نمیدونم چرا اصلا دست و دلم نرفت از روش بنویسم،البته یادم بود ولی اینو همینجوری نوشته بودم و به دوستام داشتم میرسوندم که مراقب دید گفت پاشو برو جایه دیگه بشین سریع هم اومد پیشم وایساد که پاشم برم منم میخواستم سریع اینارو در بیارم بزار زیر میز،  همین که بلند شدم اینا افتاد بعد گفت اینا چیه فلان چنان برداشتشون گفتم برا قبلا بوده گفت پس اینجوری سر ترمم رتبه برتر میشید😐(خدایی کی سر ترم میتونه تقلب کنه) 

بعد گفت میدم معلمت اینو منم سکته کرده بودم داشتم میمردم، رفتم به معلمم خودم توضیح دادم اونم گفت که اره دیدم فلان و چنان، گفتم من بخاطر استرسم اینکارو کردم ولی واقعا حتی کلمه ای هم از روش ننوشتم و جوابام صادقانه بوده

اونم تشکر کرد بابت اینکه بهش اطلاع دادم

بنظرتون چی میشه؟ 

مراقب کثافت ابرومو جلو بقیه برد بخاطر هیچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ممکنه بامن دعوا کنید. .اما خوب میکنن تقلبارو میگیرن‌ اما خب نباید جلو بقیه یهو با صدای بلند بگن ...

خب اوکی من دیگه انجام نمیدم ولی اینجوری که جلو بقیه باهام حرف زد چی؟ هیچوقت نمیبخشمش که ابرو و غرور داشن اموز براشون اهمیت نداره

من با اینکه درسخون بودم

خیلی اهل تقلب بودم ،حرفه ای هم بودم و کم پیش میومد مچمو بگیرن

به خاطر هیجانش و کمالگرایی تقلب میکردم و میرسوندم 😂

الان ک درس و مدرسه و داتنشگاهمو تموم کردم کابوس میبینم ک مچمو گرفتن و ابروم میره 🫠🫤استرس اون موقع رو الان حس میکنم

من با اینکه درسخون بودمخیلی اهل تقلب بودم ،حرفه ای هم بودم و کم پیش میومد مچمو بگیرنبه خاطر هیجانش و ...

منم خداروشکر درسم خوبه ولی دقیقا برا دلیلی که تو گفتی و استرس اینکارو کردم، بعد بخاطر اینکه مطلب زیاد بود رو کاغذ نوشتم بعدشم که... 

منم خداروشکر درسم خوبه ولی دقیقا برا دلیلی که تو گفتی و استرس اینکارو کردم، بعد بخاطر اینکه مطلب زیا ...

فدا سرت 

پیش میاد 

اینم میشه خاطره

جزو تلاش های ناموفق میشه😂🥴

سعی کن کلا تقلب نکنی وقتی خودت از پس سوالا برمیایی

چون از نظر روانی تحت فشار قرار میگیری