همه ی قوانین ازدواج به نفع مردان بود، جز مهریه. همونم سقفش رو بردن تا ۱۴ سکه. جالبه حق طلاق با مرد هستش. این یعنی چی؟ یعنی یک مرد بدون هیچ دلیلی میتونه زنش رو طلاق بده و بره با یک زن دیگه ازدواج کنه. اگه قبلا مردا از ترس مهریه جرئت همچین کاری نداشتن، الان همونم دیگه مانعشون نیست.
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برد با دخترهایی هست که شاغل بشن و تو مجردی عشق دنیا رو بکنن
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
این قانونه چجوری میشه یعنی یه نفر الان ازدواج کرده مهریش مثلا ۱۰۰ سکه بعد که بره اجرا بزاره از این ۱۰۰ تا فقط ۱۴ تاش بهش میدن؟؟ کاری به بقیش ندارن دیگه؟؟