2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست
مطمئنی سالی یک سکه؟ بعد تا کی قراره تموم بشه؟

سکه شده ۱۰۰ میلیون، یعنی ماهی حدود ۸ میلیون

مگه حقوقها و درآمد چقدره؟ تازه یک چهارم حقوق رو میدن به مهریه. دیگه ماهی ۸ تومن بیشتر میذارن؟ همون سالی یه سکه هم به زوره

تموم بشه؟ اکثرا که تموم نمیشه. یه تعداد خیلی کمی همون اول یه جا میدن. که بازم بستگی به درآمد آقا داره. بعد هم چند تا پرداخت میکنه. دوباره با توجه به تورم میره دنبال اثبات ناتوانی در پرداخت ؛ هم پرداخت کم میشه هم حبس نداره

ممکن هم هست خانم رو طلاق نده؛ خانم هم مهریه رو ببخشه طلاق بگیره بعد از اونهمه معطلی....

فقط در صورتی میشه گرفت که طرف داراییش زیاد باشه.

عملا مهریه سالهاست عامل بازدارنده نیست.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه شده ۱۰۰ میلیون، یعنی ماهی حدود ۸ میلیونمگه حقوقها و درآمد چقدره؟ تازه یک چهارم حقوق رو میدن به م ...

مرسی عزیزم متوجه شدم

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
مانع نبود ولی بالاخره یه ترسی بود که الکی نرن زندگی دختر خراب کنن

با اینهمه خیانت؛ اینهمه خشونت خانگی؛ اینهمه عذاب روحی؛ با ندادن حق و حقوق عادی خانمها؛ تازه ترس داشتن؟؟؟؟

ترس نباشه چکار میکنن؟

اینا همش حرفه

کسی که بخواد بد باشه و کاری کنه؛ نه ترسی داره و نه مانعی.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

با اینهمه خیانت؛ اینهمه خشونت خانگی؛ اینهمه عذاب روحی؛ با ندادن حق و حقوق عادی خانمها؛ تازه ترس داشت ...

خب  بازم  هزار  ویک  دلیل  هست  برا  مهریه

چون خانوم  از اموال همسر  یک  هشتم  سهم  میبره 

فک  کن  فرزند داشته  باشی  وبه بچه هات نرسه

هعی😶
مرسی عزیزم متوجه شدم

زمان ازدواجت دنبال حق و حقوق و برابری باش

سعی کن با شخصی ازدواج کنی که حقوقت رو به رسمیت بشناسه

مهریه عملا بیشتر در زمان فوت آقا واسه همسرش کارایی داره. و نه در زمان طلاق . و نه در طول زندگی....

خب بازم هزار ویک دلیل هست برا مهریهچون خانوم از اموال همسر یک هشتم سهم میبره فک کن فرز ...

الان بحث مهریه و طلاق بود 

نه مهریه و فوت

پیغام بالایی رو که واسه استارتر گذاشتم بخون

منم خودم میدونم مهریه کجا به درد میخوره

الان بحث مهریه و طلاق بود نه مهریه و فوتپیغام بالایی رو که واسه استارتر گذاشتم بخونمنم خودم میدونم م ...

منم رو حرف خودم  هستم  مهریه  کم باشه  مرد شاید  از همون  اول  بگه  حالا فعلا  با این ازدواج کنم  تا  بعد 

متوجهی   ممکنه  همون  اولم قصدش ادامه  زندگی نباشه  حالا  هر چی شد 

هعی😶
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز