2777
2789

سلام

من آیودی دارم

پریودام همیشه دقیق بودن

الان ۶ روزه عقب انداختم

دیروز تو سونو گفت آیودی سرجاشه

ولی بی بی زدم خط دوم خیلیییییییییییی کمرنگه

آیا ممکنه باردار باشم

یا تلخیر پریودم بخاطر فصله؟؟؟,

بخاطر فصله من هم 8روزه عقب انداختم تا شدم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دقیق بودی؟پس ممکنه بیبی کاذب باشه؟

وقتی دستگاه سرجاشه ...حالا ی تست دیگه بزن..من ک زدم منفی بود

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خارج رحم با سونو مشخص نمیشه؟

سقط که نمیشه گفت خونریزی کردم وتموم شد،دکترمنکه اولش بودتوسونونفهمید یه سونودیگه رفتم اون فهمید اگردردوخونریزی نداری نگران نباش

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیکلت چند روزه بود اینسری؟

7اسفند روز اول پریودی 

19فروردین پریودی بعدی