2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=378379633]برا من خوب نشد عمل کردم[/QUOTEچه جوری بو د عملش؟چه قدر طول کشید خوب شی بعدش؟بعد قبل ...

تقریبا دو هفته میشه عمل کردم......از آخرای شهریور تا عید عذاب کشیدم....یه جورایی زندگی آدم مختل میشه....تموم فکرم مقعدم بود....چرا خوب نمیشه....کی خوب میشه....چی بخورم چی نخورم....چه دارویی استفاده کنم...شاید تو این چند ماه به اندازه پول عمل دارو خریدم.....دیگه خسته شده بودم ....تو عید بدتر شده بودم .....رفتم جراح عمومی معاینه کرد گفته خیلی وخیمه حتما باید عمل بشم....هر چی بمونه داغون تر میشدم....نهم عید عمل کردم.....درد داشتم اوایل اما دردش نسبت به قبل خیلی بهتر بود....الان خدارو شکر درد کم شده فقط یه کوچولو سوزش دارم.....که اونم طبیعیه ....دکتر گفت یه بیست روز این علایما هست

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
[QUOTE=378379633]برا من خوب نشد عمل کردم[/QUOTEچه جوری بو د عملش؟چه قدر طول کشید خوب شی بعدش؟بعد قبل ...

قبل عمل موقع دفع میمردمو زنده میشدم ...شکمم حتی عادی کار میکرد ولی داغون بودم.....تو سرویس از حال میرفتم.......انقد شیاف و انواع پماد و استفاده کردم همش الکی بود.....از بس ناراحتی میکردم کلی وزنم اومد پایین.....

قبل عمل موقع دفع میمردمو زنده میشدم ...شکمم حتی عادی کار میکرد ولی داغون بودم.....تو سرویس از حال می ...

منم از تابستون اینجوری شدم همون موقع رفتم دکتر دو ماهه خوب شدم تا اینکه بهمن ماه برگشت دوباره دارو داد قبل عید رفتم گفت خوب شدی باز فرداش خون اومد بدون یبوست،منم اصلا یبوست نمیشم ،دردم در اون حد نیست ولی اذیت میکنه شاید برم تابستون عمل کنم ۲۲ سالمه

شما تهرانی؟ با لیزر عمل کردی؟اگر تهرانی کدوم کلینیک و چقدر هزینه شد؟

نه تهرانی نیستم...لیزری عمل کرد...سه تومن دکتر گرفت دو تومن دارو هزینه بیمارستان....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز