2777
2789
عنوان

کی خلط خونی و ندول ریه

185 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا اگر قبلا همچین تجربه ایی داشتید نتیجه رو میگید من اسکن ریه دادم و سه ندول کوچیک تو ریه دارم و خلط خونی کم دارم فردا میرم دکتر ولی تا فردا از استرس میمیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندول گره های کوچیک هست که داخل بعضی بافت‌های بدن دیده میشه مثل تیروئید و ریه و ... اگر سایزش کوچیک باشه و در طی زمان سایزش تغییر نکنه خطر نداره ولی اگر سایزش تغییر کنه ممکنه سرطان باشه و باید بررسی بشه تو اینترنت نوشته اگر همراه خلط خونی باشه خطرناکه میخام ببینم کسی بوده همزمان این دوتا رو به صورت خفیف داشته باشه و مشکل جدی نباشه؟

اگه متوجه شدید لطفا برای من هم ارسال کنید

یک زائده توی حلق

کمتر حرف زدن و داد نزدن،تنها راه درمانشه،

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

برا ندول معده چی🥲

علاوه بر دکتر رفتن،برای تشخیص مدلش،و طی مراحل درمان،

اما لطفاً فقط و فقط هر وقت تشنه شدید،آب جوشیده که ولرم شده میل کنید،بخصوص صبح ناشتا و شب قبل خواب،

انشالله راحت خوب میشید

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹