2777
2789
عنوان

کی گفته امام رضا مهربونه 😭😭😭

366 بازدید | 30 پست

من با دل شکسته رفتم پابوسش.

درگیر یه مشکل بودم که اصلا نمیتونستم خودم حلش کنم.

حالم خیلی بد بود.

ازش معجزه نخواستم.

تنها چیزی که ازش خواستم این بود که مهر یه نفر از دلم بره.

ولی هیچ کاری برام نکرد.

ازش خیلی ناراحتم، بیشتر برای این ناراحتم که فکر میکنم حتی امام رضا هم منو دوست نداره‌.

نمیدونم چیکار کنم. دارم ذره ذره آب میشم، پیر شدم بخاطر این مسئله، اعتماد به نفسمو از دست دادم، هیچ امیدی به آینده ندارم. 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مدت گذشته که اینکارو انجام دادی؟شاید یه برنامه مشخص داره که نیاز به صبر داره ، نشونه‌ای چیزی اطرا ...

من دو ماهه پیش رفتم، نمیدونی چه حالی داشتم، فقط گفتم تنها جایی که حالمو خوب میکنه اونجاست، میرم توی حرمش میشینم تا مشکلمو حل کنه.

من نخواستم که اون طرف منو دوست داشته باشه.

من فقط میخوام اینقدر یه نفر برام مهم نباشه. نمیتونم توصیف کنم که چقدر روی زندگیم تاثیر گذاشته این مسئله،

منم اتفاقا همینطور ، از این سر ایران سه بار رفتم حتی یه حاجت ریز نداد دیگه بیخیال شدم گفتم نمیرم زیارت ،چندددفعه دیگم پیش اومد که برم خودم قبول نکردم

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

منم همینطور... به امام رضا یه مووضوعی رو سپردم ولی بد ضربه خوردم ولی میدونی چیهی موقعا درست نمیشه چ ...

من اصلا قبلا اینطوری نبودم.

اگه از یه نفر خوشم میومد و یه رفتار بد ازش میدیم ، از چشمم میفتاد.

یا اگه کسی منو نمیخواست، دیگه برام تمام میشد.

اصلا وقتی توی فیلم میدیم که دختری برای کسی که دوستش نداره خودشو میکشه ، میخندیدم.مسخره بود برام، میگفتم آدم باید جذب کسی بشه که دوستش داره .

هیچ وقت نسبت به هیچ کس اینجور حسی نداشتم، با اینکه اون طرف هم عاااالیه عاالی نیست.

ولی هر کاری میکنم از چشمم نمیفته.

با اینکه من براش اصلا مهم نیستم، آرزومه بهترین زندگی داشته باشه و خوشحال ترین باشه، نمیدونی چقدر دوست دارم که یه ازدواج عالی داشته باشه.

ولی خودم چی ...! دارم میمیرم، من فقط میخوام این حسم از بین بره