2777
2789
به به. ما در ره عشق تو اسیران بلائیم کس نیست چنین عاشق بیچاره که مائیم

مادرم گفت که عاشق نشوی گفتم چشم 

چشم های تو مرا بیخبر از چشمم کرد

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گنجور تقریبا منبع موثق و قابل اطمینانی هستولی وقتی اسم تار و پود میاد، بحث بافتنه و نه دوختن، قبول‌د ...

بافتم اشتباهه و دوختم درسته ...

معمولا شعر رو بر اساس وزن میبرن جلو زیاد به مفاهیم ریزی که فرمودید اعتنایی ندارن ( جز در مواردی ) مهم وزن هستش

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

جای آن است که خون موج زند در دل لعل زین تعابن که خزف می شکند بازازش

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد 

خشت خشت و آجر آجر پیکرم را باد برد

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نمیدونم آخه اون لحظه چی تو فکر بابا طاهر بوده😂😂

همون که خودت گفتی گلم

دوختم صحیحه 💕

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بافتم اشتباهه و دوختم درسته ...معمولا شعر رو بر اساس وزن میبرن جلو زیاد به مفاهیم ریزی که فرمودید اع ...

یعنی باباطاهر شعر بی معنی گفته؟😂

بافتم و‌ دوختم مگه وزنشون فرق داره؟

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

دیری است که از روی دلارام تو دوریم محتاج بیان نیست که مشتاق حضوریم

من آن بودم که میگفتم به هر پرسش دو صد پاسخ 

کنون گر نام من پرسی جوابش را نمیدانم

نمیدونم آخه اون لحظه چی تو فکر بابا طاهر بوده😂😂

نکنه با خیاطش دعواش شده بوده😂

ولی نه، اون که لباس نمیپوشیده و عریان بوده😂😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم