2777
2789
تنت به ناز طبیبان نیازمند مبادوجود نازکت آزرده گزند مباد

دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی

من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش میشد اشعار خودم رو به اشتراک بزارم چقدر جمع شعر دوستی میبینم 🥹

من شعر رو نمیفهمم، ولی از قدیم یه‌چندتایی تو ذهنم رسوب کرده و اینجا میپرونم، شما تاپیک بزن، میام میخونم ولی بلد نیستم نظر بدم

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگویمن نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم

اینو خیلی دوست دارم ❤️😍❤️😍

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دیگر اکنون با جوانان ناز کنآمد سحری ندا ز میخانه‌ی ماکی رند خراباتی دیوانه‌ی ما

مچکرم یکم حضور ذهن نداشتم حوصله ام نشد بزنم نت ببینمش 😁

از عشق من به هر سو در شهر، گفتگویی ست

من عاشق تو هستم ، این گفت و گو ندارد . . . 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

من شعر رو نمیفهمم، ولی از قدیم یه‌چندتایی تو ذهنم رسوب کرده و اینجا میپرونم، شما تاپیک بزن، میام میخ ...

شناسایی میشم متاسفانه ، شعرهام ثبت شدن 

وگرنه خیلی دوست داشتم بخونینش همتون 🥹

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دید مجنون را یکی صحرا نورد در میان بادیه بنشسته فرد

دوستان همدلم ساز مخالف می زنند

مشکل از ناسازی ساز بدآهنگ من است😁😁

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

ملامت گوی بی حاصل ترنج از دست نشناسددر آن محفل که چون یوسف جمال از پرده بنمایی

یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم 

یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اینم مستند برای درستی بیتی که نوشتم

گنجور تقریبا منبع موثق و قابل اطمینانی هست

ولی وقتی اسم تار و پود میاد، بحث بافتنه و نه دوختن، قبول‌داری که برای دوختن باید از کلمات کوک و بخیه و امثالهم استفاده کرد؟

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون