2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنینا! ما به ناز تو جوانی داده ایم تو برو با جوانان ناز کن با ما چرا ؟!

دیگر اکنون با جوانان ناز کن

آمد سحری ندا ز میخانه‌ی ما

کی رند خراباتی دیوانه‌ی ما

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

میخواهمت چنان که شب خسته خواب را. می جویمت چنان که لب تشنه آب را

ای نسیم سحر آرامگــه یار کجاست

منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

تاب بنفشه می دهد طره مشک سای توپرده غنچه می درد خنده دلگشای تو

وقتی تو رفته باشی ، کامل نمیشود عشق 

بعد از تو تا همیشه ، این قصه تا تمام است

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بزار عزیزم با کمال میل می خونیم😘

شناسایی میشم ، اشعارم ثبت شده است🫠

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دیگر اکنون با جوانان ناز کنآمد سحری ندا ز میخانه‌ی ماکی رند خراباتی دیوانه‌ی ما

از خدا جـوییـم تــوفیـق ادب

بی ادب محروم ماند از لطف رب

با ب یه دو بیت غزل بگید 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

تا کی ب تمنای وصال تو یگانهاشکم شود از هر مژه چون سیل روانه

ه خیلی سخت شد که 

بزار فکر کنم

ه خیلی سخت شد که بزار فکر کنم

هر که عیب دگران پیش تو آورد و شمرد 

به یقین عیب تو پیش دگران خواهد برد