2777
2789
تنت به ناز طبیبان نیازمند مبادوجود نازکت آزرده گزند مباد

دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی

من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش میشد اشعار خودم رو به اشتراک بزارم چقدر جمع شعر دوستی میبینم 🥹

من شعر رو نمیفهمم، ولی از قدیم یه‌چندتایی تو ذهنم رسوب کرده و اینجا میپرونم، شما تاپیک بزن، میام میخونم ولی بلد نیستم نظر بدم

ز دیده گر چه برفتی نمیروی از یاد،. که چشم بد به جمال مبارکت مرساد😉

دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگویمن نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم

اینو خیلی دوست دارم ❤️😍❤️😍

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دیگر اکنون با جوانان ناز کنآمد سحری ندا ز میخانه‌ی ماکی رند خراباتی دیوانه‌ی ما

مچکرم یکم حضور ذهن نداشتم حوصله ام نشد بزنم نت ببینمش 😁

از عشق من به هر سو در شهر، گفتگویی ست

من عاشق تو هستم ، این گفت و گو ندارد . . . 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

من شعر رو نمیفهمم، ولی از قدیم یه‌چندتایی تو ذهنم رسوب کرده و اینجا میپرونم، شما تاپیک بزن، میام میخ ...

شناسایی میشم متاسفانه ، شعرهام ثبت شدن 

وگرنه خیلی دوست داشتم بخونینش همتون 🥹

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دید مجنون را یکی صحرا نورد در میان بادیه بنشسته فرد

دوستان همدلم ساز مخالف می زنند

مشکل از ناسازی ساز بدآهنگ من است😁😁

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

ملامت گوی بی حاصل ترنج از دست نشناسددر آن محفل که چون یوسف جمال از پرده بنمایی

یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم 

یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اینم مستند برای درستی بیتی که نوشتم

گنجور تقریبا منبع موثق و قابل اطمینانی هست

ولی وقتی اسم تار و پود میاد، بحث بافتنه و نه دوختن، قبول‌داری که برای دوختن باید از کلمات کوک و بخیه و امثالهم استفاده کرد؟

ز دیده گر چه برفتی نمیروی از یاد،. که چشم بد به جمال مبارکت مرساد😉