2777
2789
آه از این قوم ریایی که در این شهر دو روروزها شحنه و شب باده فروشند همه

هر زمان آمدی و دل بدهی بر دل من 

آن زمانی که دلت رخصت اقرارت شد 

چشم ها را گره در چشم طلایت کنم و 

غزلی خوانم ازین چشم که بیمارت شد

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

این تاپیک نشون داد آقایون بیشتر خانوما اهل مشاعره هستند 😁

ما آقایون بیشتر اهل مشاوره هستیم، یعنی بیشتر شر و‌ ور میگیم😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ای دل چه اندیشیده ای در عذر ان تقصیر هازان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا 

بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

هر زمان آمدی و دل بدهی بر دل من آن زمانی که دلت رخصت اقرارت شد چشم ها را گره در چشم طلایت کنم و غزلی ...

دلی دارم خریدار محبت

کزان گرم است بازار محبت

لباسی دوختم بر قامت دل

ز پود محنت و تار محبت

استغفرالله 

دامن مکش به ناز که هجران کشیده‌امنازم بکش که ناز رقیبان کشیده‌ام

منم که شهره‌ی شهرم به عشق ورزیدن

منم‌که دیده نیالوده.ام به بد دیدن

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

ای دل چه اندیشیده ای در عذر ان تقصیر هازان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا

الا یا ایها ساقی ادر کاسا و نا ولها

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

شکست نفسی می فرمایید 😁

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دلی دارم خریدار محبتکزان گرم است بازار محبتلباسی دوختم بر قامت دلز پود محنت و تار محبت

تو را دیدم خدا خندید ، من از عشق تو حض کردم😁

2827
2791
2779
2792