2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میان عاشق و معشوق راز بسیار استچو یار ناز نماید شما نیاز کنید

دل که با صد رشته ی جادو نمی گیرد قرار

تاری از گیسوی او آرید و زنجیرش کنید

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

در اين كاروانسرا كاروان بسي گذشت به ناچار كاروان شما نيز بگرزد

دود اگر بالا نشیند کسر شعله نیست 

جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانماز چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

مرا از منزل جانان چه امن عیش چون هر دم 

جرس فریاد میدارد که بر بندید محمل ها 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دوستان خواهشاً با مزه پرونی هاتون گند نزنید به مشاعره مشاعره جای آهنگ خوندن نیست

شما اونا رو نخون، بذار خوش باشن، دل‌شادی و شادیه دل، مسریه، ما هم از شادی اونا شاد میشیم

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

ای دل آن دم که خراب از می و گلگون باشیبی زر و گنج به صد حشمت قارون باشی

یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب

کز هر زبان که می‌شنوم نامکرر است

دلدار تو بودم و تو دلبر بودی غم خوار تو بودم و تو غم بر بودی

یار مرا غار مرا عشق جگر خار مرا

یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ماچیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما

ای دل چه اندیشیده ای در عذر ان تقصیر ها

زان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

شما اونا رو نخون، بذار خوش باشن، دل‌شادی و شادیه دل، مسریه، ما هم از شادی اونا شاد میشیم

یه تاپیک جدا بزنن 

یه تاپیک ادبی رو تبدیل به آهنگای حنابندون نکنن