2777
2789
عنوان

به نظرتون پدرمادرا حسودن⁉️

153 بازدید | 13 پست

اخه هربار خواستم چیزی بخرم بابام با طعنه و پوزخند گفته چیییه باز پولدار شدی ک خرج میکنی!! یا بهش گفتم کار پاره وقت سراغ نداری شوهرم بره برگشته میگه اوووه اونجام سرکاره بازم دنبال کاره اینهمه پول میخواین چیکار 😐😐

باز پرسیده برا فلان و فلان (اجاره و خرجی و قسط و پسن انداز و...) چقد پول میزارین کنار ک مثلا بفهمه ما چقد درامد داریم!!! یا همیشه میگه خر و سگ ماشین دارن ما نداریم (چون ماهم تازه ماشین گرفتیم هی میگه و اه میکشه!) یبارم با شوهرم بیرون بودیم تو عقد تا اومدم مامانم پرسید کجا رفتین منم گفتم رستوران اونم با عصبانیت گفت الهییییی کوفتتون بشه ک مارو نبردین!!! 

باز بابام میگه شما دونفرین کلی پول جم میکنین😐😐😐

ازینجور مواردا زیاده نمیشه همه رو بگم...  یجوری میشم وقتی میبینم دلشون نمیخواد من چیزی داشته باشم مثلا طرف بچش دنبال کار باشه کلی تشویقش میکنن ک اره حتما برو پول پس انداز کن فلان کن ولی بابام فقط نشسته ببینه من چقد دارم و ندارم در صورتی ک هرچی داریم دوتفری کارکردیم درسته جهاز دادن اما برا همون جهاز خودشونم حسرت میکشن 😐😐😐 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مجردی باهات چطور بودن؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
تو مجردی باهات چطور بودن؟

تو مجردی کاریم نداشتن از وقتی ازدواج کردم دیدن ماشین خریدیم البته باهزاربدبختی با وام بود 

خداروشکر وسایلامم خوبه کلا ازین رو به اون رو شدن تا میان خونه کل خونه رو میگردن ک بفهمن من چی خریدم حس خوبی نمیگیرم از رفتاراشون 

تو مجردی کاریم نداشتن از وقتی ازدواج کردم دیدن ماشین خریدیم البته باهزاربدبختی با وام بود خداروشکر و ...

حق داری عجیبه رفتارو حرفاشون 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خوب بیرون رفتتاتون و میزان درآمد رو نگو

درامدمون بخدا همون قانون کاره تازه خود بابام هم بازنشستگی میگیرا هم روز مزدی هر روز سرکاره بازم چشم و دلش پرنمیشه صب تا شب فقط زندگی بقیه رو زیر و رو میکنه فلانی خونه خرید فلانی ماشین خرید 

اره حسودن ادم حسود حسوده چه پدر مادر باشه چه هر نسبت دیگه ای داشته باشه

نمیدونم چی بگم ک دست از سرم بردارن حداقل برن پشت سر هرچی میسنجن نه اینکه رو در رو هی توهین کنه خروسگ سوار ماشینن😐😐 بخدا از بس گفت ماشین هر روز یه طوریش میشه

درامدمون بخدا همون قانون کاره تازه خود بابام هم بازنشستگی میگیرا هم روز مزدی هر روز سرکاره بازم چشم ...

خوب عزیزم سعی کن چیزی ک می‌خرید یا بهش نگید یا بگید دست دوم یا قسطی گرفتیم رفتی بیرون هم نگو اینجوری بهتره

نمیدونم چی بگم ک دست از سرم بردارن حداقل برن پشت سر هرچی میسنجن نه اینکه رو در رو هی توهین کنه خروسگ ...

سعی کن از کارایی که میکنین بهشون نگین 

مامان من انقدر حسود بود که به روابط دوستی منم حسادت میکرد سعی میکرد یه ابروریزی ای راه بندازه که منو اذیت کنه 

بخوام بگم شونصد جلد کتاب میشه