2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کهنه شور که فک نکنم زیاد به درد بخوره، تخت و پارکم که فک کنم بخری بهتره، تخت کنار مادرم خب میزاریش رو تخت خودتون چه کاریه، نی نی لای لایم خوبه ما میخوایم حتما بخریم

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

هیچکدام

من کهنه شور دارم

کلا بی مصرفه

خصوصا که نجاست رو پاک نمیکنه

اول باید بشوری بعد بندازی توش

یا وقتی اون تو شستی، دوباره آب بکشی

کلا بیخوده

تخت کنار مادر هم راضی نیستم چون علاوه بر اینکه جات رو تنگ میکنه، فقط تا وقتی بچه غلت نزده قابل استفاده س. به محض اینکه غلت میزنه دیگه اون تو نمی مونه و لنگر میندازه و با مخ میاد پایین. یعنی عملا 5 ماه قابل استفاده س. تازه برای شیر دهی هم ناچاری از جات پاشی، دولا شی اون تو، بچه رو در بیاری.

فکر نکن راحت دست میندازی بچه رو در میاری و شیرش میدی!!!

تخت پارک هم اگه بچه سرویس خواب داشته باشه، به درد نمیخوره. این مال اوناییه که سرویس خواب نمیخرن. که یه جا باشه بچه رو بذارن.

اگه تخت خریدی، اینو دیگه نخر.

درباره نی نی لای لای برقی هم مثل تخت کنار مادره. پسرخاله م خرید برای پسرش. دو ماه بیشتر استفاده نکرد. بعدش گذاشته بود گوشه هال، هر کی بچه نوزاد زیر 3 ماه داشت و میرفت خونه شون، واسه اینکه پدر و مادرش راحت باشن بچه شونو تو مدت مهمونی می خوابوندن تو اون گهواره هه. وگرنه واسه خودشون به درد نمیخورد.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
هیچکدام من کهنه شور دارم کلا بی مصرفه خصوصا که نجاست رو پاک نمیکنه اول باید بشوری بعد بندازی ...

ممنون از راهنمایی دقیقتون 

میشه بگید از بین وسایل بزرگ چه چیزایی خیلی واجبه 

آها پس لازم نیس ولی من چون دوس داشتم کنار سروویس خواب تخت کنار مادرم خریدم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

عزیزم اگه تخت براش میخوای بخری دیگه تخت پارک لارم نیس

بعدم‌گوده کمرت در میاد هربار بچه رو بذاری و برداری ولی اگه‌جات‌کمه و خونه ات یه خواب داره و میخوای یه چی بگیری که هم‌ جا کم بگیره هم قابل‌جابه جایی باشه و هم سبک و جمع بشه همین تخت پارک از همه بهتره ولی خوب همین گود بودنش دردسره توی ماه های سه و‌چهار به بعد که بچه رو باس بذاری کفش و خم و راست شی

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته