2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست

من کهنه شور خریدم ولی اون دوستمون درست گفت که نجاستو رفع نمی کنه

ولی خوب لباس بچه توی ماشین لباسشویی خراب میشه منم حوصله ندارم اول بادستم کلی بشورم که چهارتا لکش بره بعد آب بکشم

میندازم تپی مینی واش فقط بعد آب می کشم

به‌خپدت و پسواست بستگی داره

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
ممنون از راهنمایی دقیقتون  میشه بگید از بین وسایل بزرگ چه چیزایی خیلی واجبه

خواهش میکنم. چون خودم تجربه کردم، گفتم بهتون بگم مثل من جوگیر نشین!

ببین من کمد گرفتم براش. سه تیکه س.

اولش کمد لباسه، بعدیش دو تا قفسه و جا کفشیه، بعدیشم ویترینه که شیشه کم داره که خطرناک نباشه. زیر کل کمداشم کشو داره.

تختش هم نوجوان میشه.

جلوی تختش قفسه داره، زیرشم کشو داره سرتاسر

روی تخت هم در حالت نوزادی، یه سکو مانند میخوره که بعدا در میاد میشه پاتختی. چون در اصل دو تا کمد و کشوعه. الان که رو تخت نصبه، جای تخت تعویض هم میتونم ازش استفاده کنم و خیلی عالیه.

کالسکه حتما بخر چون بالاخره گاهی تا سر خیابون هم بخوای بری یا قدم بزنی، بدرد میخوره

روروئک بخر که تو خونه راحت باشی و بچه سرگرم بشه. بعدها هم جای صندلی غذا میتونی ازش استفاده کنی.

کریر اصصصصصصصلا بدرد نمیخوره، به جاش صندلی ماشین بگیر چون واقعا کاربردیه

اسباب بازی و لباس هم خیلی نگیر چون کلی هدیه برات میارن. لباسا هم که خیلی زود کوچیک میشه و بلااستفاده می مونه

الان عکس سیسمونی مو برات میذارم که بهتر متوجه بشی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم. چون خودم تجربه کردم، گفتم بهتون بگم مثل من جوگیر نشین! ببین من کمد گرفتم براش. سه ت ...

اهااااا ممنون 

تخت نوزادی تا چقد وقت استفاده میشه؟

هدفم این بود تخت نوزادی نگیرم و فقط تخت نوجوانی بگیرم بجاش یه تخت سبکتر بگیرم که بجای تخت نوزادی ازش استفاده کنه 

اخه از هر کی بچه کوچولو داره میپرسم میگه تخت نوزادیش استفاده ای نشده 

ببین این عکساشه

رنگ و مدلشم اسپورته که واسه جنسیتش مشکل ساز نشه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
اهااااا ممنون  تخت نوزادی تا چقد وقت استفاده میشه؟ هدفم این بود تخت نوزادی نگیرم و فقط تخت نو ...

من در طول روز که دخترم میخوابه، میذارم تو تخت خودش

ولی شبها تو تخت خودمون میخوابه

الانم که میشینه، وقتهایی که کار دارم، میذارمم تو تختش، اسباب بازیاشم میریزم دورش بازی کنه

برای من استفاده داره

بعدا هم که نوجوون میشه و لازم نیست دوباره هزینه کنم

خیلی خوبههه کمدش جای همه چی داره  مبارک باشه  ان شاالله کوچولوتون همیشه سالم باشه

ممنون عزیزم

لطف داری

بوس

من واسه نی نی گهواره چوبی خریدم واسه کنار تختم 

نرده کنارش حدود 20 سانت ارتفاع داره 

نرده سمت تخت رو میخوابونم پایین که شبا راحت برش دارم بهش شیر بدم

بخوام بخوابه هم راحت با بندی که به گهواره و دستم وصل کردم تکونش میدم بخوابه

البته اینا تجربه های خواهرمه که من قصد انجامشو دارم

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔