2777
2789
عنوان

برنج ایرانی فجر

353 بازدید | 12 پست

این تاپیک، آموزشی است!

سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره برنج ایرانی فجر صحبت کنم.

برنج فجر، یکی از پرتقاضاترین برنج های ایرانیه. ولی بهترین نیست. چون عطر و طعم پایینی داره. عطر دارااا. ولی اینقدر کمه که اصلا جزو برنج های معطر به شمار نمیره.

حتی نرمی بعد از پخت هم نداره. یعنی چند ساعت که از پخته شدنش بگذره، نرمی اولیه خودش رو از دست میده. همونطور که خودتون هم میدونن، پختنش هم قلق داره و کار هر کسی نیست.

ولی دونه و بلند مجلسی هستش و قیمت خیلی خوب و اقتصادی داره. همین دو تا ویژگی و البته خوش خوراک بودنش، باعث شد تا اولین گزینه برای رستوران ها و تهیه غذاها باشه.

بهترین منطقه کشت برای این برنج، توی استان های شمالی، مخصوصا گلستان و مازندران هستش.

شما تجربه خرید یا طبخ برنج ایرانی فجر رو دارین؟ اگه دارین، لطفا نظرتون رو برامون بفرستین تا بقیه بتونن از نظرات شما بهره مند بشن.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

خوشمزع س و نسبت به بقیع برنجها قیمتش به صرفع تره ..ولی موقع پخت نمی دونم چرا نمی تونم دون دون درش بیارم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشمزع س و نسبت به بقیع برنجها قیمتش به صرفع تره ..ولی موقع پخت نمی دونم چرا نمی تونم دون دون درش بی ...

منم از خیلیا اینو شنیده بودم. پخت برنج فجر هم قلق خاص خودش رو داره. فکر کنم باید آب کمتری برای پختش استفاده کنن

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

سلام.بله برنج خوبی هست.مااز گنبد میگیریم.

اره مازندران و گلستان، بهترین منطقه برای کشت برنج فجر هستن. استان گلستان بیشتر از مازندران، توی کشت برنج فجر فعالیت داره.

برنج فجر هم خوشمزس هم خوش بو .از همه نظر ما پسند میکنیم و مصرف داریم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ما فقط برنج پاکستانی استفاده میکنیم انقد ک از بچگی تا الان پاکستانی استفادع کردیم دیگ هیچ برنجی رو نمیتونیم بخوریم😢 ما تو بلوچستانیم منبع برنج پاکستانی و هندی

برنج هندیا باز بوی بدی دارن اونم نمیشه خورد 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
امروز یکی خریدیم حبیب الله بود فک کنم اسمش نمی‌دونم بوش خوبه ولی دانه بلند نیس

برنج فجر به صورت پیشفرض، قابلیت ری دهی رو داره. بعد از پخت، دونه هاش معمولا به 11 میلیمتر هم میرسن. اگه این اتفاق نیفتاد، احتمالا کیفیت پایینی از برنج فجر رو به شما فروختن.

عنبر بو از فجر ارزونتر هست درسته؟؟؟

سلام. بله همینطوره. البته در اکثر جاها، عنبربو ارزان تر از فجر هستش. 

اصلی ترین دلیل ارزون تر بودن برنج عنبربو نسبت به فجر، به خاطر اندازه دانه های هستش.

ما فقط برنج پاکستانی استفاده میکنیم انقد ک از بچگی تا الان پاکستانی استفادع کردیم دیگ هیچ برنجی رو ن ...

من پیشنهاد میکنم که برنج رو از برنامه غذایی حذف کنین، ولی اصلا سراغ برنج های پاکستانی و هندی نرین.

پاکستان و هند، یکی از بهترین مناطق برای کشت برنج هستن و برنج های خیلی خوبی رو کشت میکنن. ولی اون برنج هایی که از هند و پاکستان وارد ایران میشن، همگی بی کیفیت هستن. برای اثباتش، کافیه به این موضوع فکر کنین که چرا برنج وارداتی، باید ارزونتر از برنج داخلی باشه؟ 

برنج های هندی و پاکستانی، اصلا مشخص نیست کجا کشت شدن، چطوری کشت شدن، آیا بهداشتی هستن و بینهایت سوالات دیگه که ممکنه براش پیش بیاد.

پیشنهادی که من دارم، مقداری از برنج ها رو ترکیب کنین. یعنی برنج پاکستانی که میل میکنین، داخلش مقدار کمی برنج ایرانی (که سمت شما طرفدار داره) داخل برنج بریزین و بپزین. در بلند مدت (مثلا دو سه ماه) همینطوری مقدار برنج ایرانی رو بیشتر و برنج پاکستانی رو کمتر کنین تا زمانی که کلا برنج پاکستانی حذف بشه.  اینطوری عادت از سمت برنج های پاکستانی برداشته میشه.