2777
2789
عنوان

لجبازی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 50 پست
وای چقد بد.یعنی اصلاتاحالا دعواش نکردی.منک خیلی بی اعصابم

من خیلی عصبی بودم اما الان خیلی صبور شدم چون چاره ای نیست باید صبوری کرد...چند بار خیلی عصبی شدم سه چهار بارم متاسفانه داد زدم سرش و دعواش کردم اما بعد مثله چی پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتم چون بچم ترسیده بود😔 بچه ان دیگه ...خیلی سخته ولی چاره ای نیست...دیشبم تاپیک زدم به جنون رسونده بودم

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یامثلا بیرون ک میریم یکسر میخادبره بغل باباش ک پشته فرمونه.خیلی لج میکنه منم مجبورم دعواش کنم تا ساک ...

از صندلی ماشین استفاده کنید. بچه یک ساله هنوز اون قانونی ک شما در نظر دارید و درک نمیکنه. پسر من الان دو سال و پنج ماهه است ب اش قانون میذارم درک میکنه ولی پارسال میخواست کار خودش و انجام بده. شما خودتون باید شرایط و براش جوری ک میخواین تغییر بدین. 

نه بابا اصلا حواسشون پرت نمیشه هر کار میکنم کار خودشو انجام میده هفته پیش شوهرم میگه بهش گفتم ب فرمو ...

پسرمنم همینطوره رویه موضوعی ک لج کنه شش دنگ حواسش رو اونه.یامثلا باباش میخاد جایی بره انقد دنبالش گریه میکنه هرچی هم حواسشو پرت میکنم هر دوثانیه برمیگرده باباشو نگاه میکنه ک جایی نرفته باشه.موندم دیگ

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
از صندلی ماشین استفاده کنید. بچه یک ساله هنوز اون قانونی ک شما در نظر دارید و درک نمیکنه. پسر من الا ...

اصلا وای نمیسته خواهر انقد تکون میخوره خودشو پرت میکنه گریه میکنه اصلا فکرشو نمیکنی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
تنها راهی ک از کارش منصرف میشه باباش بیاد منو بوس کنه سریع حسودی میکنه میاد منو بزنه یا بوسم کنه 😍

اخی ای جااان.نه پسرمن هنوزحسودی نمیدونه

نه بابا اصلا حواسشون پرت نمیشه هر کار میکنم کار خودشو انجام میده هفته پیش شوهرم میگه بهش گفتم ب فرمو ...

احتمالا قبلا ب گریه هایی ک برای برست اوردن چیزی بوده اهمیت دادین. چون سر پسر خودم تجربه کردم میگم. مشکل اینه ک خودمون باید سعی کنیم ب خودمون مسلط باشیم سریع میخوایم مقابل بچه ها گارد بگیریم. من جدیدا سعی میکنم اول خودم و کنترل کنم رفتار پسرم کلی تغییر کرده

تنها راهی ک از کارش منصرف میشه باباش بیاد منو بوس کنه سریع حسودی میکنه میاد منو بزنه یا بوسم کنه 😍

پسر من هنوز هم حسادت داره اصلا دوست نداره همسرم پیش من باشه سریع واکنش نشون میده😊😊😊

باید تحمل کنیم من ک شبا نمیزاره بخوابم تازه قربون صدقش میرم خودمون بچه خواستیم دیگه مادر بودن این سختیا رو هم داره با یک لبخند بچه کلی انرژی میگیریم خدایی😊😊

خدایا همیشه مراقب عزیزانم باش

اگر یک چیزی ضرر نداره ومشکلی ایجاد نمیکنه بزارید انجام بده وازاد باشه 

محیط امن کنیم براشون خوب 

بکن نکن زیاد هم لجباز میکنه هم جلوی رشدشون میگیره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود