2777
2789
عنوان

لجبازی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 50 پست

اینقد دخترم لجبازه ک خدا میدونه باید حرفا رو برعکس بگی بهش مثلا وقتی میگی این کار  نکن حتما انجام میده یاد گرفتم تقریبا بهش میگم باید این کارو انجام بدی خودش انجام نمیده

خدایا همیشه مراقب عزیزانم باش
یا بیخیالش میشدم محلش نمیذاشتم.یا حواسشو به چیز دیگه پرت میکردم

نمیدونم والا منک بعضی وقتا واقعا کم میارم تواین مساله

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم وقتی که مثلا میبینم داره میره سمت تلویزیون که با دکمه هاش ور بره صداش میکنم که مثلا یه اسباب بازی یا خوراکی بدم دستش ..همون گول زدنه تا اینکه یادش بره ...نمیشه که دعواش کرد الان کنجکاوه و میخاد وسایل و محیط اطرافشو بشناسه ..بهتره که همراهش باشین.اگه برخورد کنید کم رو میشه و اعتماد به نفسشو از دست میده

بچه های یک ساله ک سریع حواسشون پرت میشه همون موقع دست دستی کنید. یا مثلا یه اسبابا بازی بدین دستش. یا یه خوراکی 

ولی اگه برای کاری ک دوست داشت گریه کرد شما اصلا واکنشی نشون ندین ک سعی نکنه با گریه به خواسته اش برسه. 

البته هر چند وقتی بچه ها اخلاق شون عوض میشه برای بدست اوردن استقلال 

یامثلا بیرون ک میریم یکسر میخادبره بغل باباش ک پشته فرمونه.خیلی لج میکنه منم مجبورم دعواش کنم تا ساکت شه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

دختر من دو سالشه شاه لجبازیه هیچ کس مثله دخترم ندیدم لج باز باشه و فقط دارم صبوری میکنم و کنار میام مثله اینکه این روند تا ۳ یا ۴ سالگیشون ادامه داره

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
وقتی اصرار ب کاری دارن ک نبایدانجام بدن چکارمیکنید

سعی کن حواسشو با یه موضوع یا بازی دیگه ای پرت کنی. شروع کن یه قصه هیجانی براش تعریف کن که مثلا خبر داری چند روزه یه گربه تپل اومده تو کوچمون و اینجوری و اونجوری. بچه ها با قصه های مهیج و یهویی حواسشون پرت میشه

دختر من دو سالشه شاه لجبازیه هیچ کس مثله دخترم ندیدم لج باز باشه و فقط دارم صبوری میکنم و کنار میام ...

وای چقد بد.یعنی اصلاتاحالا دعواش نکردی.منک خیلی بی اعصابم

بچه من خیلی لجبازه اصلاهم حواسش پرت نمیشه.بعضی وقتا واقعا دعواش میکنم

من پسرم رو بردم پیش مشاوره گفت . 

تربیت بچه از ۷ سالگی به بعد هست .

زیر ۷ سال کارهاشون همه طبیعی هست که جیغ بزنن. لجبازی کنن . وخیلی کارهای دیگه که باعث ناراحتی ما میشه . ولی نباید زیاد اهمیت بدیم . اگه کار کرد و شما ازش خواستید که اون کار رو نکنه . با صحبت و چشم تو چشم شدن به کودک نباید گفت . اون لحضه باید بقَلِش کنی و ببوسیش ازش بخواهی مثل خودش باید کودک شی . بچه ی یک ساله اون درکی رو که شما انتظار داری رو نداره . 

سی دی های آموزشی هم در این مورد خییلی کمک میکنه هم به شما هم به فرزندتون 

من یه بار دخترم تلویزیون رو انداخته رو خودش خدا رحم کرد در رفته سریع رفته داخل میز هر روز میره پشت م ...

وااای .خدارحم کرد

بچه های یک ساله ک سریع حواسشون پرت میشه همون موقع دست دستی کنید. یا مثلا یه اسبابا بازی بدین دستش. ی ...

نه بابا اصلا حواسشون پرت نمیشه هر کار میکنم کار خودشو انجام میده هفته پیش شوهرم میگه بهش گفتم ب فرمون دست نزن ب جیغ زدن افتاده خودشو پرت کرده رو صندلی دیگه میگه هرکار میکرده ساکت نمیشده با اینکه یه سالو دوماهشه

خدایا همیشه مراقب عزیزانم باش
من پسرم رو بردم پیش مشاوره گفت .  تربیت بچه از ۷ سالگی به بعد هست . زیر ۷ سال کارهاشون همه طب ...

ممنون عزیزم