2777
2789

سلام

مثلا با ذوق داری ازش استفاده میکنی میگه زشته یا قدیمیه 

بنظرتون چرا اینطوری میکنه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو قشنگه ولی چشمای شما زشت میبینه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بی ادبه ،به حال خوبت توی اون لحظه حسادت میکنه

وقتی پسندش نیست واجب نیست بزنه تو ذوق طرف

می‌تونه سکوت کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
این خاله منه بعدش میره عینشو میخره

گفتیا😂 دقیقا بعدش میرن عینشو میخرن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بی ادبه ،به حال خوبت توی اون لحظه حسادت میکنهوقتی پسندش نیست واجب نیست بزنه تو ذوق طرفمی‌تونه سکوت ک ...

دلم میخواد وقتی نظر میده بهش بگم بتوچه

ولی متاسفانه انقد پرو تشریف داره که بازم نظرشو میده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بی‌شعور و احمقهیک کلام

فقط چیزایی که خودش میخره از نظرش قشنگن

یا همیشه خودشو به آب و آتیش میزنه که همیشه از همه بهتر باشه

بهش بگو قشنگه ولی چشمای شما زشت میبینه

انقدر حسوده که نگو

این خاله منه بعدش میره عینشو میخره

وای گفتی😂