2777
2789
عنوان

بچه ی لوس فامیل

103 بازدید | 9 پست

دیروز مهمون داشتیم بچه فامیل داخل اتاق داخل آشپز خونه همه جا پشت سرم میومد مامانش انگار نه انگار 

هیچی نگفت به بچش 

اگر منم میگفتم بیا باهام بزیم بیرون مامانش ناراحت می‌شد اخم می‌کرد 

( ۴/۵ سالش بود ) 

من زیاد حساس شدم یا مامانش توقع داره که هیچی به بچش نگیم خودشم که چیزی نمیگه ؟ 

اگه فقط دنبالت میومد که چیز بدی نیست می‌تونستی قبل اومدنش در اتاقو ببندی قفل کنی چیزی نیست که مامانش بخواد تذکر بده سخت نگیرید 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فضول بوده ما یه فامیل داشتیم دخترش از این فوضول تر بود میومد اول میرفت سطل آشغال رو نگاه میکرد ببینه پوست خوراکی هست یا نه بعد چیزی میدید مستقیم میرفت سر یخچال یا کابینت مامانش هم انگار نه انگار 😐

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اگه فقط دنبالت میومد که چیز بدی نیست می‌تونستی قبل اومدنش در اتاقو ببندی قفل کنی چیزی نیست که مامانش ...

عزیزم آشپز خانه که در نداشت دیگه 

من در اتاقو که باز کردم پشت سرم اومد 

عزیزم آشپز خانه که در نداشت دیگه من در اتاقو که باز کردم پشت سرم اومد

اگه اذیت میشی رفت و آمد رو کم کن چون میگی مادرش بی خیاله

یا مثلاً میتونی یه اسباب بازی بدی دستش باهاش مشغول شه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اگه اذیت میشی رفت و آمد رو کم کن چون میگی مادرش بی خیالهیا مثلاً میتونی یه اسباب بازی بدی دستش باهاش ...

عزیزم اسباب بازی دورش زیاد بود 

حوصلش سر رفته بود همه جا رو میرفت یه نگاه مینداخت

واییی…

هر وقت میومدن و میرفتن من دو روز بعدش سردرد داشتم از شدت فشار 😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من اصلا مشکلی با ازادی بچه ندارم داخل خونم ولی چند تا تیکه اسباب بازی بعش داده بودم ولی اون همش رفت داخل اشپرخونه و اتاق یه نگاه میخداخت سریع میومد بیرون