بچه ها خیلی عقده ای شدم همش پول جمع کردم و خونه ماشین و طلا دارم تو زندگیم هیچی کم ندارم اما هیچ پسری منو به خاطر زندگی و خودم نمیخواد به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم الانم دارم گریه میکنم
اونم به موقعش برات پیش میاد چرا فکر میکنی اگه کسی به خاطر خودت جلو نمیاد حتما ایرادی این وسطه؟ بلاخره یکی همسطح خودت سرراهت قرار میگیره
خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خدا دلم خونه خییییلی تنهام سی و سه سالمه اما هنوز عشق تحربه نکردم
به وقتش یه روزی یه جایی یه کسی صبر داشته باش صبر
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام