2777
2789
عنوان

عقده ای

146 بازدید | 21 پست

بچه ها خیلی عقده ای شدم همش پول جمع کردم و خونه ماشین و طلا دارم تو زندگیم هیچی کم ندارم اما هیچ پسری منو به خاطر زندگی و خودم نمیخواد به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم الانم دارم گریه میکنم 

گل دختر به خودت برچسب نزن .اعتماد به نفست پایینه 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤍💋بخاطر داشته هات شُکر همیشگی یادت نره، گریه نکن:((

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

بعدشم دلیل نداره با کسی اشنا میشی وهله اول داراییتو یگی بهش یارو چه میدونه خو خونه و طلا داری.خودت حریصشون میکنی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

گوربابای هرکی تورو نمیخواد به خودت افتخار کن کار کردی و تو زندگیت موفق بودی 

خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بعدشم دلیل نداره با کسی اشنا میشی وهله اول داراییتو یگی بهش یارو چه میدونه خو خونه و طلا داری.خودت ح ...

نه در طول زمان میفهمه اما واقعا کسی نیس منو به خاطر وجودم بخواد 

نه در طول زمان میفهمه اما واقعا کسی نیس منو به خاطر وجودم بخواد

عزیزم بگو مال پدرمه یا اجاره ای .به عنوان هم ج.نسم بهت افتخاز میکنم😘😘

زیادی ب خودت مغرور شدی عزیزم ، این حقیقت رو باید بپذیری همه ی ادما طرف رو بخاطر نیازهای شخصی خودشون میخوان اصن اصل ارتباط انسانها براساس نیاز شکل میگیره حالا نیاز ب زیبایی طرف ب پولش ب حسی ک ازش میگیره و..شما ک دختر خدا نیستی ک انتظار داری طرف مقابل بدون هیچ حس نیازی طرف شما بیاد 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..