2789
عنوان

عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
عزیزم موفقیت جای یه اغوش مهربونو هرگز نمیگیره

اونم به موقعش برات پیش میاد چرا فکر میکنی اگه کسی به خاطر خودت جلو نمیاد حتما ایرادی این وسطه؟ بلاخره یکی همسطح خودت سرراهت قرار میگیره 

بنازم عدالتتو خدا جون 🥰😍 هزاران بار شکرت 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اونم به موقعش برات پیش میاد چرا فکر میکنی اگه کسی به خاطر خودت جلو نمیاد حتما ایرادی این وسطه؟ بلاخر ...

خیلی تنهام نمیدونم چی کنم همش حس میکنم دارم تو مسیر اشتباه تلاش میکنم مسیری که همسر میتونست برام فراهم کنه

به خدا دلم خونه خییییلی تنهام سی و سه سالمه اما هنوز عشق تحربه نکردم

به وقتش یه روزی یه جایی یه کسی صبر داشته باش صبر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
زیارت عاشورا میخونم نمیدونم خدا هست نیست نمیدونم چی کنم انگار تو ظلمت گیر افتادم

با اعتقادبخون نه سره اینکه شاید بشه شاید نشه

دارم میزم سره کار بعد بهت دعا میدم برا ازدواج

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام