2777
2789

۷ سالشه کلاس اول خیلی با ادب و اجتماعی هست ولی موقع غذا خوردن و خوراکی خوردن خیلی کثیف و چندش میخوره.امروز بیرون بودیم چندتا دونه باقلوا براش گرفتم صندلی جلو ماشین نشسته بود شوهرم میگه اینقد بد خورد داشتم بالا میاوردم

یا مثلا پفک و چندتا چندتا دهنش میکنه هر چی تذکر میدیم همونجا گوش میده با تا چشم برگردونیم کار خودش و میکنه.

سر سفره غذا اینقدر تذکر میدم دیگه احساس میکنم اعتماد بنفس داره کم میشه .

نمیدونم چکار کنم جایزه و این جور راه‌ها رو هم امتحان کردم

بزرگ میه خوب میشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر از دختر ۱۰ ساله منه که قاشق میذارم دهنش چون خودش نمیخوره .

ولش کن .کثیف خوردن بهتر از اصلا نخوردنه .

من اصلا موندم چکار کنم .فکر کنم تا ۱۵ سالگی من همچنان نشستم قاشق بدست .اصلا قاشقو پر نمیکنه بذار دهنش .بشینم کنارش همش باید سوک بزنم بخور بخور بخور .اخرشم عصبانی بشم .ترجیح میدم خودم بدم تموم بشه بره 

از کی یاد گرفته؟ همسن و سال هاش؟ بچه های فامیل؟ معمولا این چیزا موقته و بعد از یه مدت از سربچه میفته ...

نه اطرافیانش بهترن.خودش خیلی عجله داره همیشه.مثلا لباس پوشیدنش هم اکثرا شلخته ست