آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه با این قیمت تو دیوار نمیره چون کسی که ۳۵ بخواد بده میده پول پیش بقیشم اقساطی میخره اونیکه از دیوار میخره دنبال قیمت پایینه من تخت یه نفره سااالمو دادم ۶۰۰ تازه تخفیفم دادم تا رفت😁
انشالله که به برکت دعایی که برات نوشتم و خالصانه خوندی 😄مبلات فروش بره آمین🌹فقط بعدش خبر بده بهم که دیگه مجانی کار نکنم و اینم بعنوان نمونه کارم باشه🥰😁گذشته از شوخی دعام گیراست
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مرسی قربونت برم 😂😂😂ی دعا ده خوبی میشی پس اگه فروش رفت
خواهش میکنم😘آره با سر میفتم تو کوزه عسل😅
اینا خیلی قدیمین هم رنگش هم مدلش هم پارچش کیفیت بالا هم نداره ،اگه حداقل مدل قشنگتری داشت شاید می خریدن ۳۰ تومن پارچه ورنگش عوض می کردن ، خوب ملت بخوان انقدر پول بدن مبل مینیمال راحتی ۱۰ تومن میذارن روش می خرن اینا بیشتر ۱۰ نمی ارزه