2777
2789
عنوان

مبل های فروش نرفته من🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم ۳۵ بره خیلی زیاده مبغلش

اگه نیاز مالی نداری ببخششون خیلی ثواب داره

مامانم مبلاشو بخشید،آقاهه میگفت دخترم التماسم میکنه مبل بخر واسه خونه  

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

فکر نکنم ۳۵ بره خیلی زیاده مبغلشاگه نیاز مالی نداری ببخششون خیلی ثواب دارهمامانم مبلاشو بخشید،آقاهه ...

خودم باید اینارو بفروشم باز پول بزارم روش تا مبل جدید بخرم😔خودمم شرایطش ندارم 

امروزو زندگی کن😜
کدوم شهری کلا چند خرید عکسشو نداری؟

عکس ندارم خوزستانم. مبل راحتی تقریبا سفید صدفی  6 ماه پیش گرفت 65 تا. الان نمیدونم چقد شده  8 نفره س 

تخت خواب شو هم هستن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سمساری بفروش تو دیوار برا چیزای ارزون قیمت

سمسار همه چیو مفت بر میداره کجای کاری

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الدعاع فروش المبل:

اللهم انی عاجز فی الفروش المبل و توکلت و متوسل به آیاتک و دعاعک شدیدا فروش مبلنا سریعا بمبلغ نجوما به شخصه مفلوکه ساده لوحا (سپس سه مرتبه محکم به رانت میکوبی و میگویی)العجل العجل العجل لا فضا فی البیت

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

استارتر چرا میفروشی ،میدونی چقدر گرونه مبل 

مبل های چرت و پرت نزدیک ۱۰۰تومنه 

اگه دلت تنوع میخواد همین مبل هاتو بده پارچه شو عوض کنن ،رنگ چوبشو عوض کن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)