2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب متوجه خيانت شوهرم شدم بچه ها.به يه زن ديگه گفته ميخوامت.بعدشم به گه خوردن افتاده كه خيانت فيزيكي نبوده.چرا مردا اينجورين .كثيفن اشغالن خيانتكارن.تازه دوسال عروسي كرديم.اينقد زود بايد شروع ميكرد؟طرف براش دارو هم اورده.ميگم دارو رو كي اورده ميگه مشتري بانك...اي خداااا

امشب متوجه خيانت شوهرم شدم بچه ها.به يه زن ديگه گفته ميخوامت.بعدشم به گه خوردن افتاده كه خيانت فيزيك ...

الهي بميرم واست 😭

موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم  فهميدم حس مادري چقدر قشنگه  كاش  ..... 😭😭😭😭

همينجور دارم گريه ميكنم پنج ساعته.قبليارو ميگفت اشتباه شده من نكردم من ندادم چقد كتك ميخوردم اوايل الان كه اروم شده نگو سرش گرمه.من زيادي بهش محبت كردم و به فكر زندگيم بودم هنوز بيست و پنج سالمه.چرا اخه.مگه چي كم گذاشتم .خواب نمياد سراغم مسافرتم هستيم.خواهر و برادرم همه متوجه شدن.پام برسه خونم طلاق ميگيرم.نميتونم ببينم اس شوهرم كه به طرف گفته ميخوامت ميخورمت.داغون شدم بچه ها خيلي داغوونم