2777
2789
عنوان

نهایی یازدهم😱☠

4694 بازدید | 32 پست

یکماه خوندن واسه نهایی یازدهم کافیه؟

من تا الان تقریبا یدور خوندم کتابارو ولی نه سوال حل کردم نه درست تثبیت شده تو مغزم برنامه مشاورم رو پیش میرم ولی بعضی وقتا نمیدونم چم میشه ول میکنم 

چیکار کنم؟

ببین درسته مطالب رو خوندی اما سعی کن متن به متن کلمه به کلمه سوال حل کنی کامل شکل ها فرمولا خوندن فقط کافی نیست چون مممکنه تو چیزی حواست نبوده بعد که کامل این کار انجام حتی فقط به وزارتی اکتفا نکن تست بزن بیشتر تثبیت شه بعد مطالب اضافه بر سازمان بخون و نمونه سوال مشابه خیلیییییییییییییی حل کن و اصلا نگران و استرس نداشته باش و سعی کن شب امتحان فقط در حد مرور باشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یازدهم فقط شب امتحان میخوندم😂 بدون حل سوال و فلانسوالا عالی و اسون. امسالو نمیدونم

من تجربیم ۶ تا درس نهاییه

پارسال شب امتحان خوندم گند زدم میخوام امسال اگه خدا بخواد بیست بگیرم یکم از این درسی بیام بیرون

ببین درسته مطالب رو خوندی اما سعی کن متن به متن کلمه به کلمه سوال حل کنی کامل شکل ها فرمولا خوندن فق ...

شبیه ساز نهایی خیلی سبز رو بگیرم خوبه؟

واسه همه درسا فرمول بیست دارم البته 

من تجربیم ۶ تا درس نهاییهپارسال شب امتحان خوندم گند زدم میخوام امسال اگه خدا بخواد بیست بگیرم یکم از ...

اگه از قبل خوب خونده باشی استرس بیخوده ، انرژی مثبت بده به خودت.

"دست از طلب ندارم تا کام من برآید"

پارسال یازدهم نهایی دادم معدلم 19.10 شد. ببین خیلی خوب و دقیق همه جای کتاب رو بخون همه کادر ها پاورقی ها و مرور هم زیاد کن... یک دور که کامل هر کتاب رو خوندی بشین سوالات سال های پیشش رو حل کن

شبیه ساز نهایی خیلی سبز رو بگیرم خوبه؟واسه همه درسا فرمول بیست دارم البته

من نمیدونم دقیقا اما سعی کن سوالات سطح بالا حل کنی خیلی سبز برای نهاییش دقت کن سطح پایین نباشه اما من یادمه داداشم کنکوری بود همه تستی عاش رو از خیلی سبز حل میکرد تشریحی هم نمونه سوالات سال های قبل کار میکرد 

من نمیدونم دقیقا اما سعی کن سوالات سطح بالا حل کنی خیلی سبز برای نهاییش دقت کن سطح پایین نباشه اما م ...

چی قبول شد بعد

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

من تجربیم ۶ تا درس نهاییهپارسال شب امتحان خوندم گند زدم میخوام امسال اگه خدا بخواد بیست بگیرم یکم از ...

کار خوبی میکنی شب امتحان برای هفتم و هشتم های از نهم به بعد باید با برنامه و روتین بری جلو وگرنه کم میاری گند میزنی

من تو عید یه دور کامل خوندم ولی از الانم بخونی میتونی 20 بشی به شرط اینکه زیاد مرور کنی و هیچ چیزی ر ...

منم عید یه دور زدم

فک کنم تا آخر اردیبهشت بتونم دو دور دیگم بخونم خوب میشه اینجوری 

سوالای فرمول بیستم حل کنم