2777
2789
عنوان

نهایی یازدهم😱☠

| مشاهده متن کامل بحث + 4719 بازدید | 32 پست
نمونه سوال سالای قبل رو از کتاب خاصی حل میکرد؟خیلی وقت گیره پیدا کردن سوالا تو گوشی

اره فک کنم یا مدرسشون بهشون میداد درکل نمونه سوال حل کردن میگفت خیلی مهمه مخصوصا زیست چون از داخل شکلا سوال میارن و اینکه درکنارش تستی هم برای کنکور میزد چون دیر برای کنکور استارت زد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره فک کنم یا مدرسشون بهشون میداد درکل نمونه سوال حل کردن میگفت خیلی مهمه مخصوصا زیست چون از داخل شک ...

من یازدهممو که قشنگ تر زدم بنظرت دوازدهم سفت بگیرم میشه؟ 

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

والا من یازدهم معدلم اصن خوب نبود ۱۸ شدم 

تنها راهنمایی ک میتونم بت بکنم اینه ک فقط نمونه سوالای بشدتتتتتتتت سخت حل کن همین

من امتحانارو زیاد جالب ندادم فقط زیست و عربی ۲۰ شدم شیمی و دینی ۱۹ بقیش .....زیر ۱۶😂😂😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

والا من یازدهم معدلم اصن خوب نبود ۱۸ شدم تنها راهنمایی ک میتونم بت بکنم اینه ک فقط نمونه سوالای بشدت ...

خب ۴ تا از ۶ تا نهاییای مارو نمره بالا گرفتی😂

عربی کدوم کتاب نمونه سوال حل کنم؟

من یازدهممو که قشنگ تر زدم بنظرت دوازدهم سفت بگیرم میشه؟

ببین داداش من از عید دوازدهم شروع کرد وتو خیلی وقت داری تابستون کامل دهم و یازدهم یکمم دوازدهم کار کن اما یادت باشه دهم و یازدهمخوب جمع کنی و شروع سالم اگه تمومنشده بود نگران نباش فقط سعی کن دهم و یازدهم خوب بخونی از شروع سالم بشین دوازدهم بخون و مرور پایه های قبل 

منم عید یه دور زدمفک کنم تا آخر اردیبهشت بتونم دو دور دیگم بخونم خوب میشه اینجوری سوالای فرمول بیستم ...

اره حواست به فارسی و زبان ودینی باشه مخصوصا فارسی. اینا بیشترین ضریب رو دارن

من تجربیم ۶ تا درس نهاییهپارسال شب امتحان خوندم گند زدم میخوام امسال اگه خدا بخواد بیست بگیرم یکم از ...

خواهرم کجای کاری همه درسا نهایی شد😭😭😭

برنامه هم دادن 

دارم سکته میکنم😂