2777
2789
عنوان

بهترین شغل برای یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجایی که مژه کارا بابت ترمیم ۵۰۰ میگیرن 

چرا ما ۱۲۰۰ میدیم 😪

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بهترین شغل بستگی داره به استعداد و توانایی و علاقه یک شخص

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

بهترین شغلم فقط خونه نشینی و گشتن و راحت زندگی کردناز جیب شوهرو السلام

حقیقتا دو هفته ی عید داشتم دیوونه میشدم 

زیادی بیکار گشتن تو روحیه تاثیر منفی میذاره

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

چقد راحت میگی عوارض نداره 

حتی کاشت ناخون هم عوارض خودشو داره 

شما دارین ب لایه اتری بدن اسیب میزنین 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

الان همه ناخن کار و مژه کارن کو مشتری اگرم باشه به گردن دردش نمی ارزه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کجایی که مژه کارا بابت ترمیم ۵۰۰ میگیرن چرا ما ۱۲۰۰ میدیم 😪

۱۲۰۰ ترمیم؟زیاده که 

من اکستنشن رفتم اسفند ماه ۷۰۰ تومن تازه ارایشگاه نبود عمارتی بود واسه خودش واقعا خفن بود