2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

277 بازدید | 41 پست

سلام 

در ۱۴ هفته و ۲روز سونوگرافی گفت احتمالا پسره و شبیه پسره و دقیق مشخص نیس بندناف هست یا نه،حتی جلوی جنسیت تو برگه کنار پسر علامت سوال گذاشت

گفت دو هفته دیگه دقیق مشخص میشه

یعنی چی،من جنسیت برام مهم نیست ولی پسر مگه زودتر مشخص نمیشه،پسر اولیم ک دقیق گفت،چرا اینو احتمال داد؟یعنی ممکنه اشتباه شده باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سالتونو نمی‌دونم اما اینو چند روز پیش به یکی دیگه از کاربرها گفتم ، شما هم تست کن شاید درست بود ، پلک پایین هر دو چشم رو‌ یکم بکش باید تو یکیش یک رگه خونی ببینی که سرش دو شاخه هست شبیه V اگه چشم راست باشه میگن پسر ، چشم سمت چپ دختر  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

جواب سالتونو نمی‌دونم اما اینو چند روز پیش به یکی دیگه از کاربرها گفتم ، شما هم تست کن شاید درست بود ...

این درسته واقعا؟؟کسی باردارنیست نداره؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
این درسته واقعا؟؟کسی باردارنیست نداره؟

نمی‌دونم ، منم جالبه برام میپرسم ببینم درسته یا نه 

تو این تاپیک عکسشو گذاشتم ، چون نشر تصویر سخت زحمتتون اینجا ببینید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15926497/بنظرتون-بچم-پسره-یا-دختر?postId=377754749

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

برم امتحان کنم

نتیجه رو بگو ببینیم واقعیه یا نه 😅 ایشالا هر چی هست خوش قدم و روزی باشه 

ادم دروغ گو هیچ ارزشی نداره

اگه جنسیت هم برات مهم نبود تیکر رو ابی نمیزدی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خب پس چرا درگیری اگ مهم نیس یه ماه دیگ معلوم میشه

خب میگم کاش احتمال بود هیچی نمیگفت

اینجوری ن میدونم دقیق پسره یا دقیق دختره

اقوامم فک میکنن من دارم حاشامیکنم،خاله زنک بازی هاشون

2823
2791
2779
2792