2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 41 پست
تو ۱۴هفته یعنی ممکنه از منم اشتباه شده باشه؟

نمیدونم ،، من خداروشکر دختر دارم میخواستم این یکی پسر باشه ،،،ناخواسته باردارشدم شوهرم بچه نمی‌خواست رفتم سونوی آن تی گفت پسره خوشحال بود الان دیگه سرد شده

نمیدونم ،، من خداروشکر دختر دارم میخواستم این یکی پسر باشه ،،،ناخواسته باردارشدم شوهرم بچه نمی‌خواست ...

خدا دخترتون رو حفظ کنه،میدونین درگیری ذهن برام اذیته ک چرا احتمال داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گفته احتمالا پسره پس صدرصد درسته

چون بمن تو ۱۱ هفته گفت ب دختر میخوره

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

گفت عرضی هست،جفت هم پایین،نمیدونم بند ناف هست یا الت تناسلیشمنم ذهنم درگیره

بچه اولته؟اگه اوله زیاد مهم نباشه برات هرچی هست سالم باشه 

کلی۱۴ هفته دیگه مشخصه حتما چیزی دیده ک گفته احتمالا پسر

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

نه بچه دومم هست😍

ایشالا هرچی ک داری این برعکس باشه تا طعم جفتش و بچشی⚘️

خب میگم کاش احتمال بود هیچی نمیگفتاینجوری ن میدونم دقیق پسره یا دقیق دخترهاقوامم فک میکنن من دارم حا ...

اااوووههه خب حاشا کنی بچه خودته دوست داری 

تازه بچه دومم هست

اصلا تحویل نگیر هر چی ک باشه سالم باشه 

منم هر کی ازم میپرسید میگفتم احتمال داده برا همین نمیگم دقیق مشخص شد میگم

میخوام ببینم کسی بوده احتمال داده باشند و درست باشه یا برعکس

من درست بود 

گفت احتمالا پسر ولی اصلا دقیق دیده نمیشه نه سیسمونی بخر. نه ب کسی بگو دقیقا اینا رو بهم گفت و درست بود