2777
2789

سلام دخترم 20اسفند تولد دوسالگیشه میخوام از شیر بگیرمش الته باید زود تر از اینا میگرفتم چون اصلا غدانمیخوره وخیلی ضعیف مونده 

چه تجربه هایی تواین زمینه دارید تا نه خودم ونه دخترم زیاد اذیت نشیم

والا دختر من دو ماه شیر خودمو خورد بعدش شیر خشک تا ۲ سالگی الانم دو سال ۷ ماهش با شیشه همش شیر پاستوریزه میخوره و چون شیر زیاد میخوره جیش زیاد میکنه و از پوشک هم نگرفتم اول میخ تم‌از شیر بگیرم بعد پوشک منم راهکار میخوام 

من شیر پاستوریزع رو با لیوان بهش میدم عق میزنه حالش بد میشه ولی با شیشه روزی ی لیتر میخوره 

از طرفی هم میگم شیر واسه استخوناش خوبه بزار بخوره

زندگی زیباست چشمی باز کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دختر من دو ماه شیر خودمو خورد بعدش شیر خشک تا ۲ سالگی الانم دو سال ۷ ماهش با شیشه همش شیر پاستو ...

دختر من اوایل خیلی خوب میخورد کمی شیره انگورم میریختم تا سردی نکنه ولی الان تقریبا یه پنج شش ماهی هست نمیخوره کاش حداقل اونو میخورد تا راحت ازشیر خودم میگرفتمش به خدا اونقدر زیاد میخوره اعصابم خراب میشه

در کل باید بچرو چند وقتگی از شیر گرفت؟ پسر من هفده ماهشه

منم دقیق نمیدونم به همین خاطر مرددم صبر کنم دوسالکیش بشه یاالان بگیرمش چون واقعا اعصاب نمیزاره برام اصلا غذانمیخوره فقط شیر خودمو میخوره

من رب مالیدم خیلی سخته دل آدم کباب میشه اپل یه دل سیر بهش شیر دادم از دوتا سینه برای آخرین بار دلم داشت کباب میشد چون میدونستم نمیخوام دیگه بهش بدم... کسی هم حمایتم نکرد هم اون غصه خورد هم خودم فقط برای آرامشش بهش میگفتم دستت و بزار روش تا خوب بشه با سختی بالاخره از سرش افتاد ولی الان که سه سال و نیمش هنوز عاشق سینه مدام تو دستش مخصوصا موقع خواب. فقط اگه شروع کردی دیگه کوتاه نیا چون گریه هاش دل سنگ آب میکنه پلی قوی باش یه هفته اوج سختیه.  دخترم دو سال و سه ماهش بود که گرفتم