2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیروز که بردمش بیمارستان تبش ۳۹ رو ۸ بود ولی هیچ کار نکردن گفت برو شیاف بزار نوبت بگیر درمانگاه ...

پسر من ۴ روز تمام تب بالای ۳۹ داشت اخرش بدنش دونه زد و ریخت بیرون فهمیدیم یه کوفتیه به اسم رزولا

بدون هیچ علامت دیگع ای فقط تب خیلی شدید که هیچ مدله پایینم نمیومد

ان شاالله برای بچه های شمام سریعتر بگذره مریضی بچه پدر مادرو پیر میکنه بخدا💔

پسر من ۴ روز تمام تب بالای ۳۹ داشت اخرش بدنش دونه زد و ریخت بیرون فهمیدیم یه کوفتیه به اسم رزولابدون ...

ممنونم عزیزم 

بخدا سه شبه خودم وشوهرم بیداریم اون بنده خدا هم اماده باش میترسه میگه باز بریم بیمارستان میگم هیچ کار نمیکنند آخه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرااستامینوفن ندادی؟

بی فایده من سه روز استامینفون شیاف میدم پاشویه میکنم میاد یکی دوساعت پایین باز میره بالا

پسر من ۴ روز تمام تب بالای ۳۹ داشت اخرش بدنش دونه زد و ریخت بیرون فهمیدیم یه کوفتیه به اسم رزولابدون ...

دقیقا نمی‌دونم چرا پایین نمیاد نه با استا نه با پاشور  ...خدا لعنت که خواهرشوهرمو  

ممنونم عزیزم بخدا سه شبه خودم وشوهرم بیداریم اون بنده خدا هم اماده باش میترسه میگه باز بریم بیمارستا ...

اگر رزولا باشه فقط باید دوره بگذره کاری نمیشه کرد 

اب انبه هم خوبه برای تب البته طبیعیش من بعد از واکسن بچه هام بهشون میدادم 

بی فایده من سه روز استامینفون شیاف میدم پاشویه میکنم میاد یکی دوساعت پایین باز میره بالا

الان از بس پاشویی دادم اومد رو شیش پنج دقیقه نگذشته دوباره رفت بالا

اگر رزولا باشه فقط باید دوره بگذره کاری نمیشه کرد اب انبه هم خوبه برای تب البته طبیعیش من بعد از واک ...

والا دکتر گفت میوه آبمیوه اصلا نده چون اسهال داره پودر او آر اس داده ولی نمیخوره که 

الان از بس پاشویی دادم اومد رو شیش پنج دقیقه نگذشته دوباره رفت بالا

من لباسای بچه رو کامل در میاوردم میبردمش اب تنی با اب ولرم اصلا جون میگرفت بچه بدنش قشنگ خنک میشد اشتهاش باز میشد تو همون لگن که بازی میکرد مایعات میدادم میخورد که بشوره ببره تبشو