2777
2789
والا دکتر گفت میوه آبمیوه اصلا نده چون اسهال داره پودر او آر اس داده ولی نمیخوره که

اگه شیر خشکی هستش بریز داخل پستونک بده بهش من همین کارو میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام حسین بزنه به کمر خواهر شوهرم دید بچه اش مریضه اومد خونمون قل اول گرفت یه هفته بخدا اذیت بود بچم ...

شیاف استامینوفن و شربت ایبوپروفن سریع پایین میارن تب رو. اول شربت رو بده نیم ساعت صبر کن معمولا با همین پایین میاد(قابل توجه مامانا،دکتر یه بار بهم گفت برای تب شربت ایبوپروفن موثرتر از شربت استامینوفنه) اگه لازم شد شیاف استامینوفن رو بذار. 

هشت ماه شیش کیلو

منم یک سالشه ۸ کیلو هست ولی دیروز سه بار شیاف گذاشتم بیمارستان داد ولی الان بهش شربت استامینفون دادم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شیاف استامینوفن و شربت ایبوپروفن سریع پایین میارن تب رو. اول شربت رو بده نیم ساعت صبر کن معمولا با ه ...

ایبو پروفن که خیلی عالیه سریع تب میاره پایین ولی دکتر نداد برا بچه من 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم یک سالشه ۸ کیلو هست ولی دیروز سه بار شیاف گذاشتم بیمارستان داد ولی الان بهش شربت استامینفون دادم

دکتر به من گفت نزن خانم کبد بچه نابود میشه ضعیفه

شیاف استامینوفن و شربت ایبوپروفن سریع پایین میارن تب رو. اول شربت رو بده نیم ساعت صبر کن معمولا با ه ...

برا بچه هایش ماهه خوبه ؟اخه از من هنوز قطره استا میده بهش