2777
2789
الان سه روز وسه شبه تب بچه من قطع نمیشه میره رو ۳۹ ونیم با هزار مکافات میاد پایین یک ساعت دیگه میره ...

احتمالا رزولا گرفته اون فقط تبش انقدر بالاست اگر امروز یا فردا بدنش پر از دونه های ریز شد ینی رزولا بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره منم همینه ازساعت 9شب دارم پاشویه میکنم از کتو کول افتادم چشام بازنمیشه دیگه

منم همینم بخدا ساعت سه نصف شب می‌دیم خدا دخترم نمی‌خوابه همش تو خواب میناله دستگرفتم به بدنش میگفتی بخاری روشنه یکی زدم تو سرم که چرا خوابیدم

احتمالا رزولا گرفته اون فقط تبش انقدر بالاست اگر امروز یا فردا بدنش پر از دونه های ریز شد ینی رزولا ...

چی هست ؟؟اسهال و استفراغ داره دکتر گفت ویروسه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره عزیزمالهی خیرنبینه خواهرشوهرتمنم بچم ۴ روزه بستری شد سر کارای این عوضبا

الهی چه سخت بخدا ...منبخاطر اون یه قل دیگه نمیتونم این قل رو بستری کنم چون کسی نیست بگیرش

احتمالا رزولا گرفته اون فقط تبش انقدر بالاست اگر امروز یا فردا بدنش پر از دونه های ریز شد ینی رزولا ...

میدونی الان همزمان هم ویروس گرفته هم دوتا دندون بالاش داره میزنه بیرون باهم قاطی شدن 

منم همینم بخدا ساعت سه نصف شب می‌دیم خدا دخترم نمی‌خوابه همش تو خواب میناله دستگرفتم به بدنش میگفتی ...

وای عزیزم مراقب باش 

من بااینکه بیدارم گوشیمو نیم ساعت یکبارزنگ میزارم یوقت خوابم گرفت تبش نره بالا همین نیم ساعت پیش یک رب نشسته خوابم برده بود

قنادخونگی🍰

منم همینم بخدا ساعت سه نصف شب می‌دیم خدا دخترم نمی‌خوابه همش تو خواب میناله دستگرفتم به بدنش میگفتی ...

دقیقه سه شب پیش منم ساعت سه دیدم پسرم کوره آتیش هست 

وای عزیزم مراقب باش من بااینکه بیدارم گوشیمو نیم ساعت یکبارزنگ میزارم یوقت خوابم گرفت تبش نره بالا ه ...

آخه آخرین بار دیروز عصر تب کرد بردیم سرم زدیمش یکم بهتر شد گفتم حتما خوب شده نصف شب دیدم نه بابا اون فقط برا چند ساعت بوده

البته درست میگید ویروس جدیدم هست دخترخواهرشوهر منم گرفته ولی برای اون تااین حد شدید نیستنه رزولا اسه ...

این دیروز که بردمش بیمارستان تبش ۳۹ رو ۸ بود ولی هیچ کار نکردن گفت برو شیاف بزار نوبت بگیر درمانگاه متخص ببینه بیمارستان مخصوص کودکان بود روز قبل هم بردمش مطب ولی خب تبش بالا بود ترسیدم گفتم برم بیمارستان اونجا هم این طور گفتن 

البته درست میگید ویروس جدیدم هست دخترخواهرشوهر منم گرفته ولی برای اون تااین حد شدید نیستنه رزولا اسه ...

من قل اولم بعد از تب و خوب شدن بدنش همه اش دونه زد بیرون پس همینی که شما میگین بوده