2777
2789
عنوان

بنظر شما مادرم آدم بدجنسیه

264 بازدید | 7 پست

عمو و زن عموم با هم اختلاف دارند عموم خیانت میکنه زن بازی تریاک بخدا زن عموم رو زده چشماش و بدنش کلا کبود به حال اون گریه میکنم من دوستم باهاش یعنی از خانواده پدرم فقط با من خوبه بهم میگم جداشو از عموم گوش نمیده

حالا از شهر دیگه اومدم خونه ما مثلا آشتی 

امشب عموم چنتا حرف زد جلو جمع به زن عموم ،گریه اش گرفت شهر غریب کیفش ورداشت بره رفتم دنبالش مامانم همینجور نشسته بود رو مبل عین خیالش نبود 

تازه اومده بمن میگه تقصیر معصومه است 

نمیدونم چرا اینجوربه 

یا کا میدونیم عموم چقد نا نجیبه این دختر و اذیت می‌کنه مامانم هی میگه نه عیب نداره چیزی نیست بساز 

متنفرم از مادرم با این احلاقش

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بهتر که دخالت نکرد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

متنفر نباش عزیزم 

شما مو میبینی مادرت پیچش مو 

همین شما بهش بگید جدا شو و بعدا طرف جدا بشه اولا خانواده پدرت جدا شدنشون رو از چشم شما میبینن و ثانیا خود زن عموت بعدا میگه اینا زندگی منو از هم پاشیدن و گفتن جدا شو بهم😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم مادرت کارش درسته ولی خب منم یه بار دلم برا جاریم سوخت، حالا کاری هم نکردم خانواده همسر جنجال درست کردن.

که چرا رفتارت باهاش خوبه و مهربونی....

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.