2777
2789

راهی هست که احتمال دوقلو زایی رو بیش تر کنه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فهمیدی منم لایک کنید

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دردسره ها

می دونم عزیزم

ولی سنم داره بالا میره. الانم چون خونه مون کوچیکه نمی تونم بچه دار بشم. تا بیام بچه دار بشم ۳۵ رو رد کردم. دومی رو کی بیارم 😔😔😔

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من مجردم اما روش دوقلو باردار شدن رو به منم یاد بدینیسری سرچ کردم نوشته بود بعضی پوزیشن ها هم میتونن ...

فکر نمی کنم این چیزا موثر باشه

دردسر نیست سخته اما شیرینه هرلحظه وهرماه وهرسال که میگذره عین عسل شیرین میشه چندقلویی سخته ولی به شی ...

تنها راهیه که کمک می کنه یکی مثل من که دیر بچه دار میشه تک فرزند نداشته باشه. من اگه دوقلو نیارم احتمالا محبورم یه بچه بیارم.

تنها راهیه که کمک می کنه یکی مثل من که دیر بچه دار میشه تک فرزند نداشته باشه. من اگه دوقلو نیارم احت ...

من ارثی خانوادم بود دوقلویی

اما خب خوراکی گرم خیلی میخوردیم فلفل تند زیره زنجبیل به غذا خرما کردو خرما دارچین خرما عسل تخم مرغ محلی 

دوش اب سرد 

پوزیشن داگی، پوزیشن عقاب 

و اول باید شما ارضا بشی بعد همسرت معذرت میخام به همسرت بگو اول باخوردن یا مالش شمارو ارضا کنه بعد دخول انجام بگیره 

تجربیات خودم ازدوقلویی بود