2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 15602 بازدید | 780 پست
بچه نفهمیدم کی باتری خورده امروز اتفاقی فهمیدم مری بچه م سوخته ازتون خواهش میکنم دعا کنین بچه م خیلی ...

وااای خاک بر سرم💔 طفلکی بچه 🥺🥺 زیاد آسیب دیده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتری رو درآوردن اما خیلی آسیب زده محسن یک شبه پیر شد افسان خودم دیدم منم ک ...خودمون ب درک فقط بچه ...

آخ بمیرم برات

بیام بیمارستان پیشت؟؟؟؟

یه کاری بکنیم برات

اینجوری که تنهایی سخته

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

سلام عزیزدلم ای وااای بلا ب دور باشه، روچشمم من و نی نی واسش دعا میکنیم... آیت الکرسی میخونم و صلوات ...

قرربونت دعا کن دیگ الهامو ک میشناسی دوست منه زیاد دیدی 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

بچه نفهمیدم کی باتری خورده امروز اتفاقی فهمیدم مری بچه م سوخته ازتون خواهش میکنم دعا کنین بچه م خیلی ...

وای بند دلم پاره شد الهی بمیرم انشالله خدا شفاش بده 😢

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

قرربونت دعا کن دیگ الهامو ک میشناسی دوست منه زیاد دیدی

روچشمم عزیزم بله میشناسمشون

پسرش چند سالشه؟🥺 عزیزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا نکنه عزیزم شما فقط دعا کن

روچشمم چشم

آخ بمیرم براتبیام بیمارستان پیشت؟؟؟؟یه کاری بکنیم براتاینجوری که تنهایی سخته

نه ممنون عزیزم دستت درد نکنه 

گفتم ب ملکه ک بهتون بگه برای بچه م دعا کنین

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

روچشمم عزیزم بله میشناسمشونپسرش چند سالشه؟🥺 عزیزم

دو سال و نهایت چهارماه یا سه ماهشه 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

2790
2778
2791
2779
2792