2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 15602 بازدید | 780 پست
مرررسی الهام چقد اذیت شد طفلی ..اون سر دیر حرف زدن گفتار درمانیش اینم اینجوری مریض شده

آره معلومه ضعیفه بچه 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

میگن هر وقت خیلی میخندیم بعدش بگیم اَللّهُمَّ لا تَمْقُتْنىنکه یه چیزی میشعاین اثرات خنده های الان ...

اره بیچاره چقد حالم گرفته شد پیامشو خوندم... خودش ببینی الهام اینقد ضعیفه بخدا داغون شده سر همین پسزس

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بیچاره چقد حالم گرفته شد پیامشو خوندم... خودش ببینی الهام اینقد ضعیفه بخدا داغون شده سر همین پسز ...

امیدوارم زودتر سلامتیش رو به دست بیاره

آدم حاضره خودش بمیره اما بچه مریض نشع

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

میگن هر وقت خیلی میخندیم بعدش بگیم اَللّهُمَّ لا تَمْقُتْنىنکه یه چیزی میشعاین اثرات خنده های الان ...

آره من اینجوریم همیشه بعد خنده یه اتفاقی برام میوفته 

هوای همو داشته باشیم

من یبار تا دم مرگ رفتم اومدم نذر روزه کردم یه هفته خیلی سخت بود خیلی

عع پیوی بگو.... منم یبار ارسلان ی سالش بود از ز رو پله مادر شوهر افتاد ی پله بود یکهو بیهوش شد در حد شاید پنج ثانیه یادم نمیره صحنشو مرررردم یعنی

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏