2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کن ، پله برو ، رابطه بدون جلوگیری ، دوش آب گرم ، اسکات زدن ، اینا زایمان رو تسهیل میکنه ! شیافت هم مگه مثل بقیه شیاف ها نیست؟ عادی بزار خب !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شیاف واژیناله

خب پس واژینال بزار ، احتمالا دهانه رحم رو نرم میکنه ❤️ فقط شب موقع خواب بزار که هدر نره 🥺

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سلام عزیزم خوبی شیاف گل مغربیو چجوری استفاده کردی اثری داشت؟ میشه از زایمانت بگی

سلام عزیزم شیاف ک همونجور ساده هرشب میزاشتم ولی حقیقتا نمیدونم تاثیری داشت یا نه چون برا نرم شدن دهانه رحمه

و من برای زایمان دردم نگرفت خودم رفتم صبح بستری شدم با قرص زیر زبونی دردام شروع شدو ۱۰شب زایمان کردم

من‌ازبی حسی اپیدورال استفاده کردم ب شدددت راضی بودم حتی حین زایمان هم بی حس بودم عالی بود

سلام عزیزم شیاف ک همونجور ساده هرشب میزاشتم ولی حقیقتا نمیدونم تاثیری داشت یا نه چون برا نرم شدن دها ...

چقد بخیه خوردی عزیزم

خدا جوجه تو برات حفظ کنه😍😍

چقد هزینه اپیدورالت شد گلم؟ کمردرد نداری

میگن کمر درد یکی از عوارض اپیدوراله

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

چقد بخیه خوردی عزیزمخدا جوجه تو برات حفظ کنه😍😍چقد هزینه اپیدورالت شد گلم؟ کمردرد نداریمیگن کمر درد ...

نمیدونم چقد بخیه خوردم دکترم نگف گف زایمان اول بخیه میخوری دیگ چرا میپرسی

فداتشم ممنون انشالله شماهم ب سلامتی زایمان کنی

هزینش ۳یا ۴تومن بود 

من ک تا الان ک ۳ماه گذشته حتی ی ذره هم کمردرد نداشتم

میگن اگ درست تزریق بشه کمردرد نمیشی