2777
2789

خسته شدم انقدر بالا میاره دیگه ب سرفه افتاده الان نزدیک ۳ماهشه چندین دکتر بردم ک دیگه دکتر اخری دارو نداد فقط گفت کم کم بهش شیر بده ک الان کم کم میدم بچه همش گشنشه اونایی هم ک دارو دادن بدترش کردن مثلأ یکیشون امپرازول داذ اخه ب ی نوزاد انقدری امپرازول میدن؟؟؟هنمز ی ماهش نبود دامیتیکون دادن بهش ک بد فهمیدم کلأ زیر ی ماه ممنوعه خودمم تو این دوماه و نیم رزیم سخت گرفتم شدم پوست و استخون فایده نداشت دیگه دوروزه رژیمم رو شکستم خاهش میکنم اگه راهی بلدید بگید

گهواره عالیه 

شیب ۴۵ درجه بخوابه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشک آنتی رفلاکس بگیرید براش 

حتما هر دوساعت یک بار شیر بدین 

و آروغش رو بگیرید

پستونک خوبه برای بچه های رفلاکسی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا به نوزاد داروی شیمیایی ندین. عوارض جبران ناپذیری داره براش

۱.شیر رو کم کم بدین(ریزه خواری)

۲. شیرخودتون رو بدین فقط نه شیر خشک اینا

۳. بعد شیر دادن حتما حتما نوزاد بشینه تا یک ربع و درازکش نباشه چون اینطوری محتویات معده میاد دهنش

۴. یک قطره ی زیره هم هست. برای نوزاد میدن با مشورت پزشک بهش بدین

خودت گوجه خیار بادمجون نخور

بعد غذات عرق نعناع بخور 

با روغن کنجد زیر جناق بچه رو در جهت ساعت به شکل دایره ماساژ بده

به پهلو چپ بخوابون با زاویه ۳۰ درجه

شکمشو با یه پارچه نخی ببند

من بچمو تو دمای ۲۵ تا ۲۷ داشتم که بعدا فهمیدم درسته ریفلاکسشو بهتر کرد اما زیر ۶ ماه دمای بالا میتونه خطرناک باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه