2777
2789

اینجور که معلومه جز تاپیکهای مورد توجه خانما نیس😩بعد میام دوبار سر میزنم پیشاپیش مرسی از پاسخهاتون البته اگررر کسی بود جواب بده😂

اهدنا الصراط المستقیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور که معلومه جز تاپیکهای مورد توجه خانما نیس😩بعد میام دوبار سر میزنم پیشاپیش مرسی از پاسخهاتون ...

از موضوع تاپیکت که اطلاع ندارم

اما امضلت لایک داره👍

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

سلام عزیزم ببین کلا برای بودجه ی محدود چیزای نسبتا خوبی داره، مثلا لوستر واقعا خوبه، فرش واقعا ایرانیش عالیه، ولی خب یه سری چیزام متاسفانه خارجیش خیلی بهتره، ولی تو این نمایشگاها میشه با بودجه ی خیلی کم مثلا ۴۰-۵۰ تومن یه جهاز خوب خرید، بستگی داره برای چی می خوای بری؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
من نرفتم سوال دارم چجوری به تاپیکای خودم دسترسی پیدا کنم قبلا دیدک اما یادم نی از کجا؟ و ایا میشه ...

با وارد شدن به پروفایلتون تاپیکاتونو پیدا میکنید،اما حذف تاپیک تا اونجا که من میدونم امکان پذیر نیس

اهدنا الصراط المستقیم...
سلام عزیزم ببین کلا برای بودجه ی محدود چیزای نسبتا خوبی داره، مثلا لوستر واقعا خوبه، فرش واقعا ...

والا بیشتر به قصد دیدن قصد خرید خاصی  ندارم 

اهدنا الصراط المستقیم...
خب دیدن که سرگرمیه دیگه، برید پس

یاس جان بعضی وقتا پیش اومده رفتم نمایشگاه و دیدم بعله نمایشگاه باوجود اسمش کاملا تخصصیه مثلا نمایشگاه کیف و کفش چرم و پوشاک رفتم اونم با چه ذوقی و به قصد خرید اما مواجه شدم با کلی دستگاه ساخت کفش و کیف و چرم های خااااام😣😑میخاستم مطمعن بشم اینبار اینجور نباشه.مرسی از توجهت عزیزم

اهدنا الصراط المستقیم...