2777
2789

این سلبریتیها همشون اداست 

همشون هم زود به زود طلاق 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا ندارم ولی هرچی نگاه کنی از همون موضوع بالا میاره..شاید پیگیر این موضوعاتی..

تو اینستا همه چی مصنوعیه و زندگی خراب کنه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اینستا ندارم ولی هرچی نگاه کنی از همون موضوع بالا میاره..شاید پیگیر این موضوعاتی..تو اینستا همه چی م ...

قبول دارم هرچی دنبال کنی میاد بالا یکبار اومد این کلیپ جدایی لایک کردم بار دوم رفتم اینستا پیر شده بود یعنی 

دقیقا خیلی عشق های عمیق میبینی بعد از اون ور طلاق و خیانت و...😕

نی نی سایت و اینستا دقیقا نقطه مقابل همن

تو اینستا همه نشون میدن ما خوشبخت عالمیم ما عاشقیم ما لیلی و مجنونیم

نی نی سایت بیشتر نشون دهنده سختی هایی که هیچ جا بیان نمیشه حسهایی که به هیچکس گفته نمیشه 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نی نی سایت و اینستا دقیقا نقطه مقابل همنتو اینستا همه نشون میدن ما خوشبخت عالمیم ما عاشقیم ما لیلی و ...

بر عکس اینجا هم دنبال شوهر و رل و مل. و عشقن تو ایسنتا زنا دنبال استقلالن

بر عکس اینجا هم دنبال شوهر و رل و مل. و عشقن تو ایسنتا زنا دنبال استقلالن

اینجا همه از درد و رنج و مشکلات با شوهرهاشون میگن

تو اینستا همه دست شوهراشون گرفتن بلاگر شدن ا