2777
2789
عنوان

لاغری

213 بازدید | 14 پست

چه چیزی رو واسه لاغری میشناسید که مصرف کرد و خیلی موثر باشه واسه وزن کم کردن 

مثلا من چندتا چیز میشناسم 

ماست که چربی سوزه 

کرفس که کالریش صفره 

چای سبز که چربی سوزه 

شما اگه چیزی غیر اینا میشناسید که واقعا تاثیر داره بهم معرفی کنید لطفا میخوام تا عید ۷کیلو کم کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرشب دمنوش دارچین وعسل بخور یادم نوش زنیان خوبه من امتحان کردم رژیم دوهفته ای روهم بگیری خوبه دوهفته فقط سبزیجات بخوری بعددوهفته کم بخورهمه چی دوباره خواستی دوهفته دیگه

والا اينا هيچكدوم تاثير چشمگير نداره راهش كم كردن كالري مصرف ي و ورزش هوازيه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
اخرشب دمنوش دارچین وعسل بخور یادم نوش زنیان خوبه من امتحان کردم رژیم دوهفته ای روهم بگیری خوبه دوهفت ...

یعنی دو هفته فقط سبزیجات 

بعدش سبزیجات پخته باشه یا خام؟

بعد دو هفته هر دوباره غذای عادی ؟

به این فکر نکن که جی بخوری لاغر بشی

به این فکر کن که چی نخوری تا لاغر بشی

هله هوله و سرخ کردنی و شیرینی جات رو حذف کن.سبزیجات رو زیاد کن

برنج و نون و ماکارونیتو کم کن قطعا لاغر میشی

این چیزا لاغر نمیکنه ب تنهایی فقط متابولیسم و تحریک میکنه .بدون رژیم و ورزش لاغر نمیشین 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
یعنی دو هفته فقط سبزیجات  بعدش سبزیجات پخته باشه یا خام؟ بعد دو هفته هر دوباره غذای عادی ؟

والامن نگرفتم دوستم گرفته بودکاهو وکلم که همینجورمیخورداماکدواینارومیپخت اره بعددوهفته غذای عادی وکم دوستم میگق تودوهفته 6کیلوکم کردم